Citirmom iPad’in dizime koymuştum kaydı ve bir anda karnıma düştü köşe kısmı. Düştüğünden beri de acıyor alt karnım. Daha bebek küçük etkilenmez herhalde ama hala ağrıyor bir şey olur mu sizce
Baby_B Citirmom 7 haftalik hamileyken karnima darbe almistim Kanamam baslamisti düsmustü,ilk gebeligimdi Kanamaniz yoksa bir sey olmamistir diye dusunuyorum insallah🙏
Kayraninnannesi Citirmom Kaç haftalıksınız? tıbbi açıdan eğer 10 haftalıktan küçükse gebeliğiniz bebeğinize o ağırlıktan hiçbirşey olmaz. geçmiş olsun 🌸
Nesy Citirmom ben de 19+1 haftalık gebeyim yeğenim 2 yaşında ben telefona bakarken bana gelmeye çalıştı ve tek ayağıyla karnıma bastı, bir şey olur mu? Karnım ağrıyor az bir sancı ve baskı hissediyorum ilk gebeliğim korkuyorum
Citirmom Baby_B öncelikle başınız sağolsun çok üzüldüm, umarım kucağınız dolmuştur🙏🏻 kanamam yok ağrıdı ama dinlendim geçti çok şükür
Baby_B Tutaste_ Hanimefendi sormus bende yasadigim durumu söyledim. Hicbir sey olmaz demek dogru degil cünkü. Kanama varsa korkacak bir sey yok Allahin izniyle🙏