_mooms 9 ay 10 günü tamamlamama 5 gün kaldı pazartesi günü dahil normal doğum olması lazım olmazsa suni sancı mı verilecek ilk gebeliğim bi bilgim de yok tam olarak. Doktorum 1 hafta daha beklerim gelmezse sezeryan dedi.
Balbebek012 _mooms doktor sana söylemiş benim iki bebeğim dd 40 tan sonra doğdu 9 ay 10 günü doldurdu. Sana tavsiyem cinsel ilişki arkası ördek yürüyüşü yapman emin ol faydası olacaktır bu şekilde benim suyum geldi
_mooms Balbebek012 cinsel ilişkiye girmekten korkuyorduk ama deneyelim o zaman ördek yürüyüşüyle. Sancım falan pek yok öyle bide belki işe yarar dediğiniz gibi
Balbebek012 _mooms cinsel ilişkinin bir zararı olmaz tabi sen bilirsin mesela şu an bile ördek yürüyüşü yapabilirsin dene zaten yaparken çok zorlanıyors insan koca göbüşle 😅
Balbebek012 _mooms ayy evet evet çok iyi bilirim hele 39 olunca insan saat sayıyor gün geçmiyor gece sabah olmuyor bir de benim iki bebiş de gelmedi bir türlü neler yapmadım ki çözümü cinsel ilişki ve ördek yürüyüşü nde buldum 😂😂yoksa belki daha da içimde dururlardı ahahhaa
_mooms Balbebek012 Dururdu kesin 😂😂 bende de aynı gece gündüz ha geldi mi ha gelecek mi hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum doğumdan sen atlatmışsın darısı bana inşallah ☺️