Bademina Arkadaslar yesillik yerde ikamet ediyorum çıyan akrep kokulu kirkayak fare hersey var ve ben asiri korkarim ya ama bu kokulu kirkayak cok hizli ve koku birakiyo evde bebegimde var napicam basina gelen var mi
myangelson Bademina kokulu kırkayak mi varmış ya ilk defa duydum. Ayy çok huylanirim bende kirkayaktan falan 🥴
Bademina myangelson boyle yuzuk parmagindan biraz uzun brsuru ayagi var acayip kötü koku saciyor ya cok bunaldim kalp hastasiyim zayen panik oluyorum ya yine yakaladim azonce haftasonundan beri 10larca geldi ya eve giriyorlar cok bunalmis durumdayim napicam bilmiyorum
myangelson Bademina ayy inanmıyorum ilk defa duydum ama ismi bile beni fena ediyor onun 🥴 şuan görsem kaçarım bulunduğum yerden küçüklükten travmam var o sebeple 🥴🥲
Bademina ikibebeliannis bilmiyorum ya aglicam ev vati kati fare de var akrep de ciyan da ama bu kokulu kirkayak asiri cok var suanda ilaclatma da cozum olmuyor kisa sure etkiliyor keske furumum olsa da baska yere kiraya gitsem ama suan icin buraya mecburuz kombim de bozuldu bulasik makinesi de ya bi ugursuzluktur gidiyor napicam bilemedim
Bademina myangelson inanir misin sinekten bile huylanan ben her gece uykusuzum fare kertenkele kokulu kirkayak ciyan akrep illa biri cikiyor 😕
myangelson Bademina ayy Allah yardımcınız olsun hangi ilde yaşıyorsunuz bu tarz çiyan akrep falan var doğuda mi oluyordu onlar sanki öyle görmüştüm galiba. Bizim köylerde falan olmazlar mesela o kadar normal örümcek çok olur evlerde
Bademina Brcuburci internete yazinca cikuyor adının kokulu kirkayak oldugunu bende sonradan ogrendim malesef
Bademina myangelson ben istanbulda yesili lbol bi ilcede oturuyorum evlenene kdr b8lmezdim bu kdr çeşitli bocej vs evlenince ogrendim ve sk sk esime nasil ya nasil neden bu kdr asiri bicek vs var diyip duruyordum😅
myangelson Bademina aaa İstanbul mu çok şaşırdım ama biz ben küçükken Yeşilköy de oturmustuk orada kırkayak vardı da otekileri bilmiyorum 🥴