Birkaç gündür geceleri uyuyamıyorum uyusam dahi sürekli uyanıyorum sabah 7′den sonra rahat uyuyabiliyordum hamileliğimin ilerlemesine bağlıyordum bu gece uykusuzluklarını ama dün geceden beri bir korku problemi var tıkırtılardan bile korkar oldum eşim olmadan huzursuzlanıyorum dün gece eşim lavaboya kalktığı için uyandım o an Çamaşır makinem çok şiddetli titredi ve çığlık atarak yataktan sıçradım eşim gelip sarıldı ve sakinleştirdi korkmamamı sadece makinenin titrediğini söyledi sakinleştirip uykuya dalmam için ilahi açtı son günlerde ilahi dinleyince ancak yatabiliyorum ve sabah da eşim işe gittikten sonra Uyumaya çalıştım ama uyuyamadım sanki evde yanı başımda benden başka birisi varmış ve ben izliyormuş gibi hissediyorum uzun bir süre kendime yanında kimsenin olmadığını ikna etmeye çalıştım sürekli dualar falan okudum en son baş edemeyince eşimi aradım ve ona söyledim yatak odasının perdesi karartma ve bana perdeyi açmama odaya ışık girmesini söyledi Işık girince bir tek rahatladım ama korku geçmedi böyle tam uyuyacağım esnada Bi korku sarıyor titriyorum ve yerimden sıçrıyorum istemsiz bir şekilde oluyor sebebi ne olabilir panik atağım var ondan dolayı mı acaba başka bir şey mi