Annelikmghb Rabiahnm her kontrolde benimkide aynı ya kızım ya bana donuk yada yan durup yüzünü kapatiyor 27+3 olduk dogumda gorecegiz gibi 😂 saglikli olsunda göreceğiz inşallah. Herkesin bebegi fotojenik bizimkiler utangaç 🫣
Befnnn Rabiahnm 37+2 olduk hiç göremedim yüzünü hep pozisyonu uygun değilmiş sadece bir defa yandan gorebildik oda net değil bizimkide doğuma kaldı artık 😂
Tubitumum Ayy benim oğlanda aynı bir kere görebildim birazcık sadece sürekli eli yüzünde en son gittiğimde artık eli yetmemiş kolunu kapatmış bı sefer komple yüzüne😂az kaldı ama doğsun ısırcam o elleri kolları
BG02_ Son gittiğimde aç gitmiştim yemeği yaptım ama yemeye vaktim olmadı dönünce yerim dedim. Kızcağızım bana küsmüş sanki aç kaldım diye tamamen arkasını dönmüş başını da elinin arasına almış oturuyordu 😂
snoopy Bi kere detaylı ultrasonda bi kere de 32. haftada burnunu görebildik. Elleri hep yüzünde 😎 İlkinde babasının ikincisinde benim burnuma benzettik. Çirkin ördek misin yoksa diyoruz da yine de göstermiyor yüzünü 😂
Rabiahnm snoopy demekki cok bebek varmıs bizimki gibi saglıkla gelsinlerde kuzucuklar sürpriz olsun belki böylesi daha iyi hem cok net anlasilmiyor zaten ultrason