lilyum_ Bir_nazenin01 yaa bende öyle hissediyorum ama o çıkıntı kızda da oluyor diyorlar. Bilemedim ben de
Czn2105 lilyum_ çıkıntıya bakılırsa düz ve kız 😊 ama haftası küçükken çekilmiş benim kızımda oğlumda çıkıntı vardı kızımda düz böyleydi oğlumda dikti bir de nub teorisi var kızlar düz erkekler dil oluyor genelde 😊
Dilekulgtt lilyum_ ay canim anlamam bende bilemedim ki 🤣 bende yarin gidecegim insallah bi tahminde bulunur
lilyum_ Dilekulgtt ayy hadi bakalım çok heyecanlı. Bende pazartesi gitcem 12+1 olacak inşallah bize de tahminde bulunur
lilyum_ Anonimanonim seninki erkek mii?? Ayy ultrason görüntüsü var mı böyle cinsiyetinin belli olduğu. Bi karşılaştırma yapsam
lilyum_ Anonimanonim hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸🤍. Kaç haftalıkken öğrendiniz?
Anonimanonim lilyum_ canım benim doktor flash a yüklüyor takıp bakmaya fırsatım olmadı baktığımda çeker atarım sana ama ben kendiminkiyle kıyas yaparak seninki de erkek demek istemedim benim içime doğdu senin de erkek olacağı😇