Busra_arasss
Allah razı olsun, güncelleyecek kadar psikolojimi
Toplarsam arada yazıyorum.
Çok zor zamanlardan geçiyorsun kardeşim, rabbim tez zamanda şifa buldursun. Haddim değil belki öyle ise affet ama dua ederken hep diyorum ki,
bir evlat diğerinin yerini tutamaz tabii ama yaraya pansuman olur belki. Rabbim size en hayırlı zamanda en kolay en sağlıklı şekilde evlat nasip etsin ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bunca zaman yaşadığın zorluklar son olsun, bundan sonrası hep kolaylık, güzellik, sağlık ve hayır olsun. Rabbim Eylül ile sizi cennette buluştursun🙏🏻❤️
Kızımızın kalbindeki açıklık beklenenden büyükmüş, ilaç tedavisi ile kapanmadı. Ciğerlerini ve beslenmesini etkiliyor bu sebeple ameliyat kararı alındı yarın cerrahi müdahale ile kapatacaklar.
dua ediyorum, çok yoruldu inşallah bu son zorluğu olsun, cerrahi müdahale kolaylıkla hayırla güzelce hiç sıkıntı olmaksızın en kısa sürede şifa vesilesi olsun diye.
Rabbim dünyaya gelmiş/gelmemiş ana rahmine düşmüş/düşmemiş fark etmeksizin tüm evlatları içinde de bizimkini hayırlısıyla aklen kalben bedenen ruhen kalıcı ve tam sağlıkla ailelerine kavuşturup, sağlıkla büyütmelerini nasip etsin 🙏🏻
Dualarım hep seninle. ❤️