Defne2218 Kızlar sonuç 67628,13 bu değere göre kaç haftalık 5 eylülde test yaptırdığımda negatifti 1,20
Merve-metin Defne2218 betaya göre değil sat tarihine göre haftanı hesaplaman lazım canım hayırlı olsun sağ sağlim kucağına al inşallah bebeğini canım
Defne2218 Durum2020_ canım şöyle söyliyim adetim ilk geciktiğinde 5 eylülde kan verdiğimde negatifti 1,20 şimdi yaptırdım böyle çıktı 5 eylülde bişey yoktu ama
Defne2218 mervemurat16 öyle yanlış olabilir çünkü son adetimden sonra kalmadım 5 eylülde negatifti doğum kontrol hapı geciktirmişti adetimi o ay ama nasıl hesaplanacak anlamadım bende
bebegim35_ Defne2218 ben de mesela geç yumurtladım ovulasyon kullandığım için biliyorum doktor ona göre güncelliyor haftamız ilerleyen zamanlarda tahmini bir tarih giriyorlar
mervemurat16 Defne2218 geç döllenme ise o zaman kese boyutuna göre doktora gidince o size söyleyecek haftasını ona göre
Defne2218 mervemurat16 benim 5 eylülde negatif olduğu için geç döllenmemi oluyor şimdi ya benim kafamı karıştıran şu 5 eylülde negatifdi bu tarihten sonra oldu bu bebek bir ay içinde hem oluşup hem bu beta çok yğksek değilmi
Defne2218 mervemurat16 yarın sabah gideceğim bakalım ne diyecek ay çok karışık duygularım üçüncü bebeğim olacak
mervemurat16 Defne2218 geç döllenme son adet tarihine göre hamile kalmayıp geç oluşan keseler için deniliyor genelde durumu zaten doktor söyler bir anda bayağı yükselmiş demekki sizin