Merveanne98 Merhabalar geçen hafta dekolten sebebiyle erken doğum yaptım bebeğim yoğun bakımda bu durumda olan anneler benimle bildiklerini paylaşabilir mi acaba
Betl29 gzm_42 teşekkür ederim büyüdü bebeğim benim 2.5 yaşında olduk.Plasentanın bebekten erken ayrılması dekoltesin oluyor
Betl29 gzm_42 uzun süreli kasılma tarzında ağrı oluyordu ama ilk gebeliğim olduğu için normal düşündüm çok şiddetli değildi sonrasında yoğun kanama olunca dekoltman oldu
Merveanne98 minikmucizem20 benim sürekli kanamam oluyordu 22 haftalıkken Plesenta da 3 cm yırtık tespit edildi ilaçlarla 27+5 e kadar ilerledik
NurZenkin ZA06 ocakta 3 yaşına girecek nasipse 😊 şükür sağlığı yerinde yaşıtlarından biraz küçük duruyo olsun o kadar 😊😊
ZA06 NurZenkin canm sağlığı yerinde olsunda yeter ki MasaAllah canm peki kaç kilo doğdu çok yattimi hastanede
NurZenkin ZA06 2 doz önceden 1 doz da doğuma gorerken ciğer gelistirici vurundum şükür etki etti çabuk gelişti ciğerleri toplam 1 buçuk ay kaldık kuvezde kiloyu bekledik 1050 gram doğdu sonra 990 grama düştü 2200 ile taburcu olduk
Paronayanne Merveanne98 bende 33te bu sebepten doğum yaptım canım. Bununla ilgili hiçbir sorun yaşamadım erken olduğu için bays zordu