Busraycdag Aytenli2 modamiz bir sayfasindan aldım ben hem kızıma da oradan alışveriş yapıyorum çok güzel ürünleri
Brckymk Aytenli2 bestbabybutik diye bir sayfa var ben kızıma ordan aldım baya birşeyler çok da güzel erkek kıyafetleri var canım bak istersen bi kalitesi falan çok güzel 🌸
Mervealya1992 Aytenli2 ben ilk bebegmde hep e bebek almıştm ama sımdı minicityden alıyorum hem ılk kızıma o siteden hemde dogacak olana ordan sipariş edıyorum cnku ilk aylar emın ol boşa gıdıyor gıysıler ilkınde okdr abartmısımkı yarısını giydıremedkm bunda daha uuygun ve dıkkatlı gıdıyorum
Mervealya1992 Busraycdag ben cocuklarıma dglde tüm kıyafetlerımı senelerdir o siteden alıyorum😂 hem kalıtelı hem piyasaya göre uyghn
Busraycdag Mervealya1992 evet ben kendime Baştan alıyordum dahada alıyorum şimdi çocuklarda alıyorum çok güzel gerçekten ürünleri bende memnunum
Selendonmez Erkek bebekler için en güzel kıyafetleri carter’s da buldum tarzıma uygun o yüzden daha yeni araştırıyorum ama oradan alışveriş yapmaya başladım
Nesonunbeybi Tinylamb, Ohlalakoala Chakra ve H&M en çok burdan alışveriş yapıyorum modelleri ve kaliteleri çok çok iyi Özellikle indirimli yakalarsanız tinylamba bir şans verin kesede gönderim sağlıyorlar ve yumuşacık mis gibi 🤍