Fatmanurakbltttt Kızlar çoğu kişi erkek bebeğin sağ tarafta kız bebeğin sol tarafta olduğunu söylüyor sizce doğrumu sizin bebeğiniz hangi tarafta ve cinsiyeti ne
Ayaz_Aybars_mom Fatmanurakbltttt bunun gercekciligi yok canim doktoruma sormustum bn bnmde oglum sagdaydi
isimsizdir Fatmanurakbltttt kızım solda bunda da sağ ama cinsiyet belli değil eşimin yengesi kız çocuğa hamile oda sağında
Cinardic Fatmanurakbltttt bir oğlum var soldaydı şuan 9 haftalık gebeyim sağ tarafımda bakalım bu ne olacak 🥰
Sumeyyeky Fatmanurakbltttt maalesef tutmadı yani kızımın hareketlerini de hep sağ tarafta hissediyordum 😁 sağlıkla gelsin minik ❤️
Sedakrt Fatmanurakbltttt oğlumda soldaydı hep ağrıyı solda hissettim şuan sağda bakalım 8 haftalığız ☺️
Mervealya1992 Fatmanurakbltttt blmıomda ılk haftalar hep doktor sadece sola baktı bebek kese kalp atısı hep ordaydı erkek bebek
fdn25 Fatmanurakbltttt gebeliğin başından beri hep sağ kasığım ağrıyor ve cinsiyeti erkek sağlıkla gelsinler önemli olan o ☺️
Kbraaa19999 Fatmanurakbltttt 2. Erkek hamileligi yasayan biri olarak tabiki her insanda farklilık gösterir ama benim ilk oglum sağ tarafta suan 24 haftalik 2. Ogluma hamileyim hep solda hissettim hep sol tarafımda tekme atıyor 😃