Bume Mel_58 ben fitil olarak almadım bıraktım ilacı uğraşamam dedim 😅10 gün falan lekelenme geldi sonra geçti
Momybaby1 Mel_58 ağızdan alınca çok fazla yan etki ediyor baş dönmesi tansiyon düşüklüğü gibi benim dr perinatoloji uzmanı fitil olarak kullanmamı söyledi
Efsiga 18 haftalıkken kullanmaya başladm bebeğimin ayagı rahime düşmüş ama açılmam yoktu özel takipli oldugum için doktorum önlem amaçlı veriyorm dedi vajina yoluyla akşamları bir tane kullanıyodum iyi ki de kullanmışım hic bir yan etki durumu yaşamadm
Mel_58 cigdemusta07 peki kullandıktan sonra kırmızı da değil kahverengi de değil bir akıntı geldi mi ilk günüm ve sabah koydum daha demin leke gelmişti
Guleryuz777 Mel_58 ben kullanmaya başladıktan sonra 2-3 gün kadar hafif kanamada olsa devam etmişti. Sonrasında tamamen kesildi.
Guleryuz777 Mel_58 ama hala kullanmaya devam ediyorum. Doktor bir zararının olmadığını söyledi. Kese arkadında hafif kanama olduğunu bu haftada ilaca devam etmem gerektiğini söyledi. Haftaya bakacaşız duruma göre
cigdemusta07 Mel_58 özür dilerim geç gördüm leke değilde ilk hamileliğin 9. Veya 10. Haftalarda geliyo benim 1 hafta nerdeyse sürdü sonra geçti
Guleryuz777 Mel_58 doktora göründün değil mi Kanama olduğu zaman. Yani bana ilk kanamam olduğunda bebekle alakalı bir sıkıntı yok progestanı kullan ve bol bol dinlen kanamayı kesecek bu dedi. Öyle de oldu
Mel_58 Guleryuz777 geçtiğimiz pazar kanamam oldu acille gittim ultrasondan baktılar bebeği gördük sonra kan tahlili ve idrar yapıldı herşey iyi dediler hamilelik hormonu yükselişte dedi. Sonra kendi doktorumu aradım ilacı kullan dedi ağır kaldırma filan dedi
Guleryuz777 Mel_58 inşallah hayırlı bir şekilde kucağınıza alırsınız. Kanama bu zamanlarda normal diyor herkes ama insan ister istemez tedirgin oluyor tabi ki.
Mel_58 Guleryuz777 ben yurt dışındayım acille gittiğimde Altdan bakmadı biz bakamıyoruz dedi kendi doktorun bakabilir ancak dediler sadece karından baktılar
Cozdmr Mel_58 canım benimde dün kanamam oldu. Acile gittim alttan muayene ettiler ve vajinal polip varmıs o kanama yapmıs. Gebelik ile alakalı kanama değil dediler. Bugün kendi doktoruma gittim o da aynısını dedi ve önlem için verdi.
Esinnur63 Mel_58 ben kullandım canım ilk aylarımda kanamam oldu az miktarda kahve rengi kanamam olmuştu 2 defa doktorda tedbir amaçlı düşüğe engel olması için fitil olarak kullandım 5 aylık olana kadar sonra doktorum bıraktırdı
ufbus010315 Mel_58 bende kullanıyorum canım ilk kese göründüğümde vermişti bir önceki gebeliğim erken doğum olmuştu bu sebeple vermişti 7. Aya kadar kullanıcaz demişti hala kullanıyoruz