LavinsMom bilgeeS hayir ne olacakki? Sadece bakin dusme falan tehlikesi olmasin. Etraginda cok sey olmasin yuzune falan dusecek biseyler
br2023 bilgeeS Yastığının altına makas köy baş ucuna da kuran indir Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz☺️ Sağlıkla büyütün bebeğinizi.
Meleklerin_annesi_003 bilgeeS makas ekmek vs. korumaz evde sesli kuran aç baş ucuna kuran koy bu tarz şeyler çok düşünme Allahın izniyle bir şey olmaz
neanladinyurdagull br2023 makas nedir ya kaynanamda aynı şeyi söyledi makas bıçak bişey yok kendi cebinde dr anahtar taşı ne alaka yani Kur’an’ı kerim taktım yakama o korumayacaksa demir mi koruyacak töbe estağfurullah
Neferut bilgeeS geçen bir arkadaşıma gittim bebek görmesine. Kadın diğer odada bıraktı geldi çay kahve falan içtik bebek de uyudu hemen. Neden sorun olucak ki?
neanladinyurdagull bilgeeS gece yalnız kalmasın derler ama gündüz birşey olmaz endiselenme.Ben besiginin başına yasin koydum
br2023 neanladinyurdagull Büyüklerimden gördüklerimi söyledim☺️Bide yaşanmış birkaç olay var ne olur ne olmaz bu konuda karşı çıkmadım Kur’an-ı Kerim de olsa yeterli.
myavocado bilgeeS beşiğine güvenli şekilde bırakın, yani ağzına sokacabilecegi battaniye filan olmasın, çarşafının filan çekiştirme ile çıkmayacağını emin olun o şekilde bir şey olmaz.