firdevskarakulak Kızlaaarr detaylı ultrason yaptırdınız mı? Önerilen bir şey mi? Ve ücret konusunda bilginiz varsa bilgilendirir misiniz?
Alpmom__ firdevskarakulak yaptırılması gerektiğini düşünüyorum kesinlikle. ⅘ bin ₺ arası . 5 bine yaptırdık biz
Ebbruc firdevskarakulak kesinlikle yaptırılmalı, bebekte bi sorun varsa doğunca müdahele edilebilecek bi sıkıntı olduğunda en azından tespit edilir ve önlem alınır. 3bin tl benim doktorumda
Asi_07 firdevskarakulak evet yaptırdım kesinlikle yapılması gereken bir tarama gebelikteki en önemli şey hatta Ankara da yaşıyorum 3000 TL ye özel klinikte yaptırdım
Krmyslts Ben yaptırdım ve bence kesinlikle yaptırılması gerekli. İzmir de yaşıyorum, alsancakta Cenk Gezer var perinatolog ona yaptırdık. Fiyatı 5000 tl idi.
2cocukluana_ Ben devlette muayene oluyorum ücretsiz yapılıyor 19+2 deyim şuan 20+3 de randevum var ozaman yapılacak nasipse
myangelson firdevskarakulak kesinlikle yapılması gerekiyor. Burada yaptırmayın diyen çıkacağını sanmıyorum
Htcsnmtn Adana şehir hastanesinde yaptırdım (ücretsiz) gayet güzel bakıldı doktor ilgiliydi fotoğraf rapor da verdi
pembebiranneadayi firdevskarakulak Ben 2023 Ağustos ayında yaptırmıştım 3000 falandı yanlış hatırlamıyorsam. Kesinlikle yaptırın. Ben İstanbul Bahçeşehir Liv Hospital’de Prof. Dr. Cihan Çetin’e yaptırmıştım, çok memnun kaldım. Perinatoloji bakıyor.
aogoya firdevskarakulak ben yaptırılması taraftarıyım İstanbul tema hastanesinde yaptırdım 5000 e yakın bi fiyattı
Mervealya1992 firdevskarakulak detaylıyı onermeyen daha kmse tanımadım hayatımda cunku ckk onemlı organlara tek tek bakılıyor kalp damarlara beslenme damarlarına aşırı onemlı bısy olsada hıc degılse dogduktan snra tedavıler var 2li 3 lğ gibi yanıltıcı degıl