Kirazcicegim İki gün önce sezaryen oldum, ilki isteğe bağlı olduğu için bunu da iki gün önce planlı oldum. Şimdi evimizdeyiz çok şükür her şey yolunda. Genel anestezi alarak oldum. Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz 🌸
Minik1tirtil Kirazcicegim hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla huzurla büyüsün yavrunuz inşallah neden 37 de oldunuz çoğu ikinci sezaryende 38 39 da gün veriliyor 😇
Papatya-45 Kirazcicegim bende sezeryan düşünüyorum nasıl acaba dayanamıcak gibi Bi agrısı oluyor mu bide oturma kalkmada sıkıntı yasanıyor mu
Dhdjdnjd Kirazcicegim sağlıcakla büyüsün genel anestezi sizmi istediniz öylemi gerekti benimde bir hafta sonra doğum olucak ilki belden uyuşturmaydi
sevvalaydd Kirazcicegim ameliyattan kaç saat sonra uyandınız, ameliyat yeriniz çok ağrıdı mi, uyandığınızda ne kadar süre sonra kendinize geldiniz
Kirazcicegim Minik1tirtil her şey yolundaydı ben artık çok zorlanıyordum, birde çatıya yerleşmişti iyi ki o gün alınmış kafasında şuan çatıda kaldığı için iz var maalesef 😔
Kirazcicegim Papatya-45 ilk etapta tabii ki ağrı oluyor ama çok su içtim çok sıvı aldım yürüdüm hep şuan hafif hafif sızılar oluyor ama tek başıma hareket edebiliyorum çok şükür
Kirazcicegim Dhdjdnjd ben istedim ameliyathaneye girince bile panik oldum hatta en son kalkmaya çalışınca beni hemen uyuttular
Kirazcicegim sevvalaydd ameliyat bitince hemen uyandırlar beni ameliyathanede uyandım çünkü ama ilk bir kaç saat sonra tamamen kendime geldim o an baya acım oldu ama serumlarla ağrı kesicilerle baya bi kendime geldim çok şükür
sevvalaydd Kirazcicegim çok geçmiş olsun inşallah bende bebeğimi sağlıkla kucagima alirim peki sondayı ne zaman taktilar