Asknrkygncylkca Annişler erkek bebek isimleri var mı önerebileceğiniz anlamı güzel Kuran’da geçen bir isim istiyoruz ama farklı isimler ☺️ BATIN düşündüm ben eşime tuhaf geldi çok güzel aslında ama ikna edemedim O yüzden önerilerinizi alıyım ☺️😍
yagmur2306 Asknrkygncylkca batın ismini bende çok istedim fakat Allah`ın 99 isimlerinden olduğu için tek ve başına Abd konulmadan çocuga konulması uygun değilmiş o yüzden vazgeçtik
Essraa2 Asknrkygncylkca yalnız iyi araştırın batını tek koymak iyi değil el batın gibi koymak gerekiyor..
yagmur2306 Cnmltm batın ismini bende çok istedim fakat Allah`ın 99 isimlerinden olduğu için tek ve başına Abd konulmadan çocuga konulması uygun değilmiş o yüzden vazgeçtik.
Asknrkygncylkca yagmur2306 batın koyan insanlar var aşırı seviyorum ben ama farklı olunca insanlar yadırgıyor 🤦🏼♀️
Iskandinavgelini Cinsiyetimiz belli olunca kız bebeğe de erkek bebeğe de isim hazır inşallah 🙏🏻 Erkek olursa ALP DUHA koymayı düşünüyoruz Allah nasip ederse. ALP Türk ismi DUHA da kur'an da geçen anlamı çok güzel olan bir sure. Burda arap arkadaşlara sordum ben aslında kızlara koyuluyormuş Duha ismi ama biz zaten yurt dışında yaşıyoruz. Çok önemli olmayacağını düşünüyorum.
Asknrkygncylkca Az bilinen duyulmamış isim arıyorum ben 🤦🏼♀️ Kendi ismim gibi anlamı güzel olan aşkınur benim ismim Allahın aşkı anlamında nur da tek konulmadığı için annem koymuş böyle kendi çocuguma isim bulamadım ama 🙈
Batbet88 Elifalmira ayy çok sevindim begenmenize bn de basından beri başka bi isim mi koysaydık diyorum ondan sordum çok teşekkürler, sizi de Allah kavuştursun sağlıkla inşallah
Medusa Asknrkygncylkca batın tıpta karın boşluğu demek 🤷🏼♀️ Allah’ın 99 isminden birini koymak da caiz değil diyor bazı din adamları :/