Tulayy1 Hanımlar 7 haftalık hamileym folik asit kullanıyordum bitti bugün doktora syledim ilacımı değiştirdi decavit yazdı bu da folik asit mı oluyor bilgisi olan yada kullanan varmı ilacın boyutu bide çok büyük ikiye kırıp içsem olur mu
Bigsecret3 Tulayy1 folidoce elenatal1 ben bu iki markayı kullandım bu iki markayı kullanabilirsin bana da devlette ilk decavit yazdılar ben kullanmadım kızıma hamileyken kullandığım folik asiti kullandım
Baby_B Tulayy1 ben omegali olani yutamadim doktorumda decaviti verdi Bunuda yutamiyorum,bölerek icmeye calisiyorum 12.haftadsn sonra veriyorlar genelde ama zarari olmaz herhalde doktorunuz vermis
ayseli16 Folik asit, A ve D vitaminleri varmış içeriğinde bende içmekte zorlaniyorum kirip iciyorum. Doktorlar ihtiyacına göre veriyorlar ilacları başka hamilelerle kıyas yapmak doğru olmayabilir aklına takılıyorsa doktoruna danışabilirsin.
Tulayy1 ayseli16 ne bileyim evdeki folik asit bitti tekrar yazar msnz dedim o bittiyse değiştirelim onu da dedi doktorum decavit i yazdı
Tulayy1 ayseli16 zaten d vitamini eksikliğim var ondan yazmıştır bende kırıp da içerim , sadece aklıma içinde folik asit barındırıyor mu barindirmiyor mu onu merak ettim