Kayraninnannesi 27 haftalık hamileyim aslında kızımın kilosu fena değildi ama doktorum protein ağırlıklı beslen dedi bende tavuktan ve etten tiksindim çok az yiyorum nadiren. Ne yapabilirim önerisi olan var mı proteini başka nasıl alabilirim?
Emos42 Kayraninnannesi aslında az az da olsa yerseniz çok iyi olur ben çok dengeli düzenli beslenen biri değilim dikkat ediyorum dersem yalan söylemiş olurum ama başından beri sadece et tavuk balık ve meyveyi düzenli yemeye çalıştım kendim kilo almadan bebeğe kilo aldırarak 34.haftaya geldik şükürler olsun doktorumda nasıl besleniyorsan aynı devam et dedi bebeğin kilosu iyi çıkınca
Kayraninnannesi Emos42 Peki az az da olsa tam olarak azdan kastınız nedir acaba? mesela haftaya vuracak olursak haftada kaç kere yesem yeterli olur? hiç sevmiyorum ama biraz uğraşacağım yemek için
Emos42 Kayraninnannesi ben eti yâda tavuğu yiyemecek gibi hissettim mı yemeklerin içinde kullanıyorum hepsinden haftada 1 kere muhakkak yiyorum
Ahsennurr Kayraninnannesi Genellikle biz tanıdığımız birinden alıyoruz sütü kendim pişirip içiyorum ama denk gelmezse normal marketlerdeki paketli sütlerdende alıyorum