elamom24 Son 10 🥹 acaba erken gelir mi diye son birkac haftadir beklemedeyim ama zamanini bekleyecek sanirim 😇
esmaesmer mervedmrcn uygulamaya göre 19 gün. Ancak planlı sezeryan olacağı için 6 gün kaldı. Tabii bebişin daha erken gelme planı yoksa :)
Merii52 selencinaar son 113 gün serklajlı ve ikiz annesi olarak aynı duyguları paylaşıyorum sizinle 🥹🙏🏻
Ally_35 39+3 deyim geçmi erkenmi bilmiyorum kızlar hiçbir belirtim yok beklimmi yoksa hastaneye gideyimmi
Melek_unal Bugün 40+0 olduk arada sancı oluyor dünden beride belim çok ağrıyor doğum sancısımi bilemedem doğum sancısıni belinde yaşayan varmı belinde yaşayan varmı hastaneye gitmelimiyim gitmelimiyim bilmiyorum
Derya606 selencinaar Melek_unal kızımda belimden başlamıştı kabız gibi bir histi aralıklarla giriyor geçmiyorsa git suyum gelmemişti benim Melek_unal
ZO_Zeynep9098 selencinaar 68 100 günden düşmüyor bir türlü diyordım zamn ne kadar hızlı ve farkında değiliz
Zeyy_Iboo07 Kevser_1 benimde uygulamaya göre 18 ama bana bişey demedi size niye öyle dediler sancınızmı vardı