Sevda44 Beta hcg değerlerim 24 Eylül 40.29 26 Eylül 103.57 30 Eylül 939.67 Bundan sonra ne yapmalıyım?Bir daha da kan vermedim.Tekrar kan vereyim mi?
dilaraulusoy Sevda44 bence verme canım doktora gidebilirsin artık o karar verir hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler
dilaraulusoy Sevda44 çünkü benim de senin en son değerin gibiyidi ilk öğrendiğim alttan bakınca nokta gibi gördük keseyi tabi kişiden kişiye değişir ama
Sevda44 Annelikmghb ne zaman gitmeliyim peki.Kan verip beklerken çok strese girdim.Erken ogrendigim icin
Annelikmghb Sevda44 bu hafta gidebilirsin mesela cuma git canım betan dahada tukselmis olur artık hemde karindan ultrason la keseyi görürsün
Sevda44 dilaraulusoy Yükseliş guzel degil mi?İlk gebeligim baya bir stres yapmistim kan sonuclarini beklerken.Hala inanamiyorum 😄
dilaraulusoy Sevda44 güzel ama net bebeği görün diye dedim şimdi giderseniz değer biraz düşükse görülmez moraliniz bozulur. Ondan söyledim :)
Minnosannee Ben 900 küsürken kan vermeyi bıraktım bir hafta sonra doktora gittim karından ultrasonla gayet net göründü kese haftaya doktora git