Rabiamina Htccndn annen yıkasın anneannen şart değil. Büyükleri ikna etmek daha zor olur. Kendi annen kv olsa sadece istemiyorum der geçersin
Htccndn Rabiamina Annem bende beceremem diyor bir yerine birşey olur Allah korusun diyor anneannemi ben ikna ederim canım vallaha onlar yıkayana kadar çişe bile gitmem 😂
Rabiamina Htccndn anneniz de sanki çocuklarını başkası büyütmüş 😅 neyse zaten yaptırmam izin vermem diyorsun boşuna dert etme gerekirse evdeki tuzu o gün sakla 😅
Duruu3 Htccndn canım sakin tuzlama keşke bende izin vermeseydim leke çıktı hep sırtında 2 yıl gecmedi
Htccndn Rabiamina Bizide anneannem yıkamış annem hiç ellememiş 😂😂 gerekirse saklarım aynen mantıklı bu 😂
Glchan_34 @Htccndn onlara göre doktorlar nerden bilecek diyorlar ağzının ortasına kürekle vurasim geliyor😂
Seray11ay Htccndn tövbe bismillah tuzlama nedir. 😰 Belki genetikle ilgili biseydir ter ne alaka tuzlayinca kokmuyor falan. İzin verme bencede canm
Htccndn Seray11ay Hiç sorma vallaha 😂 genetikle alakalı vücutla alakalı bunun tuzla ne alakası var işte hepsi hurafe 😂