Htccndn Kızlar bebişleriniz doğunca tuzlatmayı düşünüyormusunuz şahsen ben düşünmüyorum kayınvalideme ve anneme söyledim ben istemiyorum diye tepki verdiler ama umruma gelmedi sonuçta tuzlananlarında teri kokuyor ben saçma buluyorum bu olayı siz ne düşünüyorsunuz ?
Iremkoko Htccndn tamamen hurafe ve zararlı bi hurafe böyle insanların dini imanı olduğunu düşünmüyorum batıl batıl şeylere inanmak bana göre müslümanlık değil
Rukiisss Htccndn böyle saçma sapan şey mi olur ya balık mı bebek tuza tuzlu suya koyuyorlar asla izin vermezdim ben bebeğimi de ne annemin ne kaynanamın eline verirdim küsen küssün bebeğimden hiçbiri önemli değil
nununundunyasi Htccndn yenidoğan yoğun bakımlarda sırf bu sebeple yatan bebekler var sözünü bile geçirtmeyin lütfen, dini hurafeyi bir kenara bırakalım ve sağlığa odaklanalım gerçekten çok zararlı
Htccndn Lagertha46 Vallaha yaptırmicam çok saçma geliyor bana annem kardeşimi tuzlamış teri yine kokuyor birşey değişmiyor yani
Htccndn Iremkoko Bende hurafe olduğunu düşünüyorum bunun müslümanlıkla alakalı olduğunu bende düşünmüyorum
Seray11ay Htccndn tövbe bismillah tuzlama nedir. 😰 Belki genetikle ilgili biseydir ter ne alaka tuzlayinca kokmuyor falan. İzin verme bencede canm
Iremkoko Htccndn hayır demek istediğim müslüman olan aklı başında bi insanın böyle hurafe şeylere inanmaz yani yanlış anlaşılmasın
Htccndn Uykusuzz_koala Ben diyorumki o bebeğin cildine yazık diyorum bana diyorlarki bebeği tuza banmicaz diyorlar tamam olabilir diyorum ama yinede o bebeği tuzlu suyun içine sokacaksın yani
33kucukfasulye Htccndn 22 haftalık hamileyim arkadaşımın eşi söyledi kim yağlayacak diye ne yağlaması dedim yeğenlerinin yağlanma videosunu gösterdi 😃
Htccndn nununundunyasi Tahmin edebiliyorum gerçekten yazık yani vallaha bana söylediler bende cevabımı verdim ben istemiyorum siz karşımayın dedim
brnaksyince Htccndn insanın ter bezleri ile alakalı şeyler tuzla geçer mi, saçma sapan şeyler ya. Eşimin babaannesi de tuzla bebeği dedi, turşu değil o dedim. Nerden bulup icat etmişler anlamak mümkün değil.
Htccndn brnaksyince Ya tabiki öyle bunun tuzla ne alakası var ne kadar saçma sapan şeyler değişik değişik şeyler icat ediyorlar
neanladinyurdagull Htccndn benide tuzlamislar ama tr kokuyorum.Ter yediklerimizde alakalı genelde.Tuzlatnayın çocuğun derisini tahriş ediyor yazık günah iyi birşey değil.İlk çocuğumda tuzlu suda yıkadılar küçüktüm birşey diyemedim de.Ama ikincisinde yaptırmadım gerek yok yani faydasından zararı var
Htccndn neanladinyurdagull Aynen öyle benimde kardeşimi tuzlamışlar ama yinede teri kokuyor yani değişen birşey olmuyor banada çok saçma geliyor böyle şeyler ter kokmasıyla tuzun ne alakası var anlamış değilim hepsi batıl inanç