Uykusuzz_koala Kızlar ya ben galiba açıkda olsa içtiğim çaydan oluyor anlamadım. Kalbim uzun zamandır çarpıntı yapıyor normal mi acaba yani neye bağlayacağımı şaşırdım bu olayı
Silan_Abdullah Uykusuzz_koala titotlerime, tansiyonuma,kalbine bakıldı kansızlık çıktı ilaç yazdı çay uzak dur dedi
Senaa_98 Uykusuzz_koala tansiyonda etkiliyor bazen çarpıntı yapıyor ama kansızlık varsa vitamin değerlerinde de düşüklük varsa onlarda çarpıntı yapabilir genel bi test yaptırt vitaminlerinede baktırtmış olursun bence çok geçmiş olsunn🌸
Uykusuzz_koala Silan_Abdullah ay kansızlık bende de var caya dikkat ediyordum akşam da içtim sabahta çok özledim diye demek ki ondan oluyor. Sizin cevabınızdan sonra netleştim içmeyi bırakayım o zaman
Silan_Abdullah Uykusuzz_koala kansızlığı çay çok tetikliyor dikkat edin ben çok kötü oluyordum Ayakta bile duramıyordum zordu korkmayın
sulenaz Demir takviyesi alın mutlaka birde hiçbirşey olmasa bile olabiliyor çarpıntı bazen çaya kahveye dikkat edin korkulacak bir durum yoktur üzülmeyin