Flowermom0 17 haftalık hamileyim. Bir kaybım var diye kan sulandırıcı ve progestan kullanıyorum. Ama doktorum başka ilaç vermedi. Diğer hamileliğimde vitamin falan vermişti. Kan vermiştim genel tahliller için çok çok iyi çıkmıştı. Acaba bu yüzden mi vermedi diye düşünüyorum. Bu şekilde ial. Kullanmayn oldumu hiç acaba
Hka_hilal Flowermom0 aslında değerler iyi çıksa da veriliyor. Benim de tüm değerlerim iyi çıktı ama çok fazla takviye kullanıyorum.
Hka_hilal Flowermom0 Ben doktorumun tavsiyesiyle elenatal 2 kullanıyorum. Onun yanında da birçok vitamin kullanıyorum doktorumun verdiği. Bunlar; zentius d, d-colefor, duo balance bv cran, efa s-1200, magnezinc, gyno ferro sanol, assist kullanıyorum.
orkidemm_ Flowermom0 benim doktorum 12. Haftaya kadar bebeğe vitamin yüklemeyi doğru bulmuyorum demişti folik asit dışında ama sizin 17 haftalık olmuş bilemedim
Flowermom0 orkidemm_ folik asit bile kullandırmadı bana. Ki gittiğim doktor yeni bi doktorda değil yılların doçenti
Eylul41 Flowermom0 12. Haftadan sonra degerler iyi olsa bile hamilelikte butun vitamini bebek aliyor dogumda cok kan kaybediyor bu yuzden kan ilaci d vitamini ve multivitamin veriliyor ben simdi 3 nude kullaniyorum
Flowermom0 Eylul41 kanım olması gerekenden yüksek çıktı. Hep böyle zaten bnm. Doğumdan çıktığımda bile çok yüksekti doktorlar şaşırmıştı. Ama vitamin vermemesine şaşırdım
Rukiisss Flowermom0 bende ilk üç ay folik asit hariç başka ilaç kullanmadım doktor onu yazdı sadece ikinci üç aylık dönemde vitamin ve kan ilacı yazdı doğuma kadar kullanmam gerek
Hka_hilal Flowermom0 kesinlikle özellikle demir kalsiyum magnezyum çok önemli bana haftada bir de B12 iğnesi vurduruyor.
eills Flowermom0 benim doktorumda vermedi. 28. Haftadayım şuan sadece kasılma için magnezyum, diş eti kanaması için kalsiyum osteocare ve demir kullanıyorum ama bunlara 2. Trimesterda başladım. 1 ay da kendim heveslenip multivitamin kullandım ama bıraktım onuda osteocare e geçince
Baby_B Flowermom0 15+4deyim Doktorum demir,d vitamini ve decavit(vitamin)ilaci verdi Ama hap yutamadigim icin yutmaya calis yutamazsan yutmazsin dedi Yani vitamin icmedende gebelik gecirenler var zorunlu degil Kontrole gittiginde sor ama yinede🙂