Derennn700 Kızlar histereskopi oldum bir başarısız tüp bebek denemem var böyle yaptırıp tutan oldu mu
sedamusa Derennn700 iki başarısız tüp bebek denememden sonra Ocak ayında histereskopi oldum mart ayında transferim oldu tuttu ama kimyasal oldu tutmasıyla bir ilgisi var mı bilmiyorum inşallah hayırlısıyla tez zamanda anne olmak nasip olur hepimize 🌸
Seymarda Derennn700 merhaba canım 5 Ekim benimde transfer günüm ilk deneme olacak bakalım heyecanla bekliyorum 💐
Derennn700 sedamusa anladım kuzum inşallah Rabbim hasret çektirtmesin kimseye siz bir problem var mıydı veya eşinizde
Derennn700 Seymarda ya aynı gün canım inşallah tutar ama benden sana bi tavsiye iki embriyo transferi yapsınlar tutma şansı daha yüksek
Ozlemerikci543450 Seymarda yumurta toplamadan kal gün sonra transfer oluyor bende bu ay başlıyorum da merak ediyorum
Seymarda Derennn700 dondurulmuş embriyo transferi olacak canım iki tane yerleştirecek insallah rabbim kucağımızı boş bırakmasın
Derennn700 Ozlemerikci543450 canım değişiyor eğer rahim dinlendirme yapılmazsa hemen bir hafta için olabiliyor ama doktor derse ki bir ay bekleyelim embriyoyu döndürüyorlar benim öyle olmuştu bir ay rahim dinlendirme yaptı doktor
Ozlemerikci543450 Derennn700 acaba rahim dinlendirmeyi neye göre yapıyorlar ki işte çalıştığım için ona göre ayarlamaya çalışıyorum da bi yandan dinlendirmeyi basıl başlıyorlar acaba
Derennn700 Ozlemerikci543450 canın mesela benim çok fazla yumurta toplanmıştı 20 ye yakın böyle olunca rahmim aşırı yoruldu senin tamamen yumurta sayına ve varsa bi rahatsızlık ona göre
Ozlemerikci543450 Derennn700 teşekkür ederim bilgi için yumurta toplama sonrası ağrı vs oluyor mu günlük rutine döndünüz mü acaba
Derennn700 Ozlemerikci543450 yok canım bende sadece hafif adet ağrısına benzer bir ağrı oldu hiç korkutma kendini herkesin süreci bir değil zaten uyutuluyorsun bi şey görmüyorsun hissetmiyorsun uyanınca da hafif ağrı oluyor normal rutine dönğyorsun bir günden sonra
Ozlemerikci543450 Seymarda 27 çok fazla değil mi ya maşallah ne kadar çokmuş bende adet olmayı bekliyorum iğnelere başlamak için acaba kaç yumurta çıkacak asıl dikkat etmemiz gereken toplama sonrası mı transfer sonrası ki acaba
Seymarda Ozlemerikci543450 pcos var bende canım o yüzden fazla yumurta gelişimi oldu 27 taneden 9 tane kaldı ve donduruldu cumartesi ikisi transfer edilecek.
Seymarda Ozlemerikci543450 önemli olan kaliteli embriyo elde etmek transfer sonrası dikkat etmek gerekiyor tabiki en önemlisi tevekkül etmek 🤲