Yesimdursun 7 haftalık gebeyim sabah kalp atışı için hastaneye gideceğim fakat az önce lavaboda lekelenme gördüm peçete de ne olabilir sizce bir hayli korkuttu bu durum beni lütfen yardımcı olur musunuz
Muberra08 Yesimdursun korkma canım yerleşme lekesi o benim 2 hamileliğimde de oldu kırmızı kan gelmediği sürece korkma sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim ❤️❤️
fairytale_ Yesimdursun yerleşme kanaması olabılır canım eskiden kalan kan olabılır kanama alanı olabılır doktorlar hafıf lekelenmeler olabılır dıyor hamilelikte ılk zamanlarda dsha cok oluyormus hayırlı haberler alırsın inşAlllah
Yesimdursun Muberra08 hafif kırmızı lekeler de oldu o korkuttu beni en çok sabah gideceğim hastaneye umarım korkulacak birşey yoktur çok teşekkür ederim ❤️
Mor-kelebek @Yesimdursun inşallah korkulacak bişey yoktur uzan dinlen kendini strese sokma duşa girme şuan zaten sabah kontrolün varmış hayırlı haberlerle dönersin inşallah 🌸
Yesimdursun Mor-kelebek Evet gittim kalp atışı duyamadı kese büyümemiş dedi sağlıksız gebelik olabilir dedi cumartesi tekrar gidicem kalp atışı duymazsa kürtaj dedi ümidimi yitirdim zaten
Mor-kelebek @Yesimdursun Allah’ım yardımcınız olsun inşallah size tutunur kötüyü söylemek istemedim ama benimde aynı 7 haftalıkken başıma geldi iki gün önce kalp atışını duymuştum tam rahatlamıştım 2 gün sonra kanamam oldu azıcık peceteye geldi ama o bile yetti 😢 inşallah tutunur size Allah’tan ümit kesilmez