Mrvsmt2502 Ssozdmr yine bi yanlışlık var 27 günde bir oluyorsanız regliniz bugün 4 gün geçikmiş olur 28 i beklenen adet tarihiniz olur . Neyse hayırlı haberler alırsınız inşallah sağlıcakla 🥰
Ssozdmr Melike1001 allah sağlıkla kucağa aldırsın o zaman aşağı yukarı hepimiz ikizler burcu dünyaya getiricez galiba :)
Melike1001 Ssozdmr erken olmazsa zamanında gelirse bir boğa burcu olacak benim ki 🥰 nisan sonu falan çünkü
Ssozdmr Aslaninannesi_ benım daha bugun 5 gün oldu gecikeli :) bakalım cumartesi kaç çıkacak cok merak ediyorum :) 🥹
MorKelebek54 Emos42 kilo oldugunda evet biraz daha gec girunuyo ama alttan bakildiginda bence zamanidna görünürdu. Siz de alttan bakmadi mi doktorunuz?
Ssozdmr MorKelebek54 henüz bakmadı daha 3-4 günde bi değerle izliyor şuan son haftaya çarşamba vericem ona göre bakacakmış daha değer düşük dedi
Busetacir Ssozdmr hahah evet iyi denk getirmişsin valla 10/10😂😂 keseyi ben 5+4te gittiğim için o zaman görmüştüm. Tatildeydim hamile olduğumu öğrendim, döndüğüm gibi koştum doktora😂
Melike1001 Ssozdmr çok çabuk geçiyor biliyor musun o zaman ama ondan sonrası geçmek bilmiyor ben 10. Hafta da çakılıp kaldım mesela 🤣 Bi türlü zaman geçmiyor