Ssozdmr Ben mide bulantısı,baş dönmesi filan reglime daha 15 gün varken dr a gittim, üşüttüm zannederken bi baktık hamileyim( baya istiyorduk ) Sizlere sorum ilk kan testinizi ne zaman yaptırdınız ve değeriniz kaç çıktı? Kese kaçlarda görünüyor ?
-Mina- Ssozdmr regl ime 2 gün kala yaptırdım 54 çıktı umarım sağlıkla ilerler ve sağlıkla kucağına alabilirsin 💐
DENIZ_55 Ssozdmr bende tesadüfen 2 gün ince 119 değerle öğrendim hamile olduğumu suan 12 haftalık olduk çok şükür
Ssozdmr Sudenzzz son 1 Eylül :) sonrası yok ama 9-15i arası yumurtlama dönemi oldu diye düşünüyorum ne olduysa :)
Ssozdmr -Mina- ay ben ilk 6 ne ya :) 4 günde bi kan verip takip etmek inanılmaz heyecan verici oldu şimdi reglim 1gün geciktiğinde yaptık tekrar 53 çıktı :)
-Mina- Ssozdmr bence kese görünecek değere ulaşana kadar hiç gitmeyin sağlık ocağında düzenli kan verin en azından daha az stres oluyor insanda ☺️
Ssozdmr Endoplazmik 31 de ne kadarlıktı? Benim ne kadarlık oldugunu çözemiyorum hala 😅 Kese kaçlarda görünüyor bilgin var mı
Endoplazmik Ssozdmr ona çok baktım ben de simdi durdu aklım o Google da yazıyor:) önce düzenli artıyor mu onu yakıp et sağlık ocağında da ver 2 3 güne bi düzenli katlaniyorsa söyle 3000 lerde bi doktora git görünebilir sağlıkla büyüsün canim
Emos42 Ssozdmr Beta 1000 lere ulaştı mı vajinal 3000lere ulaştı mı da karından ultrasonla görünüyor ☺️
MorKelebek54 Emos42 Canim benim tam 1000 di. Ama göründü. Doktoruma gittigimde tam 5+0 dik her gebelikde beta cok farkli herkesin ayni olmuyo 🤷🏻♀️
Emos42 MorKelebek54 tabi dediğiniz gibi de olabilir doktorum bana bu şekilde söylemişti ben böyle biliyorum bide ben fazla kilolu olduğum için karıdan ultrason ile daha geç göründü demekki kişiden kişiye değişen bir şey ☺️
MorKelebek54 Ssozdmr reflim 3 gun gecikmisti 1000 ile ogrendim. Ogrendgimde 4+5 di. Doktoruma gittigimizde 5+0 di keseyi normal ultrasonla görmüştük☺️ hadi hayirli olsun insallah ☺️🤲🏻