Ayssemir bak tartisma olur olmaz defil ama seviyeli sekilde. Karsi tarafi alt etmek icin her yolu deneyen insan var. Mesela basit bi ornek vereyim. Bazilari karsi tarafin actigi postlara bakiyo kocasiyla ilgili sirun yasamis bosancam demis. Sonradan vazgecmis. Bunu görüyor kadina gidip sen kclandan bksanmiyo muydun diyip laf sokmaya calisiyo. Ya kendini küçük düşüren kendisi, insanlari zayif noktalarindan vurmak ne demek ya. Bide iki taraf da kadın. KADİN YA KADİN. Benim dusmanim olsa yine yardim ederim kocasi ile ilgili bisi olsun ne bilim bi derdi olsun. Bak ben burda bi cok insanla tartistim bi cok linc de yedim bi cok laf edilmistir bana karsi ama ertesi gun hepsinin adini unuturum cunku karsimdaki bi KADIN. Belki seninle bile tartismisizdir bilemiyorum. Ama bak suan ne durumdayiz ne konusuyoruz sohbet ediyoruz. Dun tartistigim insana yarin yardim ederim. Ne bilim burdaki bazi insanlar karsisindakini kucuk dusurmek laf sokmak alt etmek icin hatta kendini herkezden ya da ondan ustun gostermek icin her sekilde vuruyo. Sozde hepimiz kadiniz burda. Ne kadar kadin kadinin dostuysa bi o kadar da dusmani.. Bi erkek eşini bi kadinla aldatiyo mesela. Bu dusmanlikken baskasi bu olayi duydugunda o aldatan erkege dunyanin lafini ediyo bu da dostudur.. garip insanlariz cidden… ne diyim ya amaan bosver destan yazdim yine her zaman ki gibi 😂