Dilemcee Merhaba, 30 haftalık gebeyim ve inanılmaz mide ve karın gazı sancım var uyuyamıyorum ne yaparsam yapayım asla çıkmıyor, ne önerirsiniz?
Emel5805 Dilemcee baştan beri aynısıni yaşıyorum inanin ne yaptıysam geçmedi az az ve sık yiyin birde yürüyüş yapin
Minnaksever Dilemcee ibs rahatsızlığı olan biri olarak sadece kabullenin uyumaya çalışın sabah uyanınca hepsi bir çıkacak 😁
Duruerva Serya3 oda iyice gaz yapabılır Çıkaramadığın için . Bende üşüttüm sanırım fena sancım oluyor ve gazımı cıkaramıorum gece sancıma uyanıyorum resmen
Busrademirci71 Minnaksever ya bnde ibs hastasıyım çok fazla gaz çıkarıyorum 31 haftaligim ibs de normalmi bu
neanladinyurdagull Dilemcee rezene çayı iyi gelirmi acaba doğum sonrası ben hep içtim bebeğime de verdim 40 indan sonra bir çay kaşığı kadar
Busrademirci71 Minnaksever çok teşekkür ederim ya bnde birtek bende böyle oluyo saniyodum cunki cok fazla yani hiç böyle olmuyordu
Minnaksever Busrademirci71 benim normalde de çok fazla oluyor sadece fodmap diyetine uyarsam olmuyor ama onu da devam ettiremiyorum çok zor
Minik06 Sıcak suyun içine bir çay kaşığı kimyon atın 3 dk demlensin günde 2 bardak içebilirsiniz ben hem doğumdan önce hemde doğumdan sonra içiyorum çok iyi geliyo
Sekerkutusu Dilemcee rahatlamak için bir şeyler yiyip içerek sağlıklı sonuç elde edemezsin daha da şişersin. Zaten bir şişlik var en iyisi yürümek😉 rahatlarsın birde gazın çıkmasını sağlar hareket etmek