Leyladamla 12 haftalik hamileyim Bugün tüm gün sol tarafımda bebegin oldu tarafta ağrı vardı şimdi şiddeti arttı kormali mıyım böyle bir durumu yaşayan var mi geçmezse yarına kadar acile gitmeyi düşünüyorum
Ecece Leyladamla canım aynı ağrı bendede oluyo özellikle gece yatarken böyle şiddetli ara dura giriyo bende rahim genişlediği için olduğunu düşünüyorum
Handeay Dayanılmayacak şiddette ise canım hemen doktora git ama fazla değil adet ağrısı gibiyse girip çıkıyorsa ağrı korkmana gerek yok bebek büyüdüğü için ağrı oluyor
Keremeral Bende 12 haftalıkken böyle olmuştu gitmedim 1 hafta sonra ikili taramada kalbinin durduğunu öğrendim git istersen:(
Leyladamla Cevaplariniz için Teşekkür ederim kızlar sanırım kabızlık sancısıymış az önce çıkabildim ve rahatladim agrım geçti sayılır normalde de hic kabiz degilim bugun öyle oldu
Leyladamla drytcvkarsln öyle mi ben öyle düşünüyordum cunki ultrason aletini koyarken aynı anda bebeği görünce ben öyle düşündüm hatta herkes benim gibi düşünüyor hemen hemen bunu bilmiyordum
Anacsevgidolumelek drytcvkarsln doktorun baktigi yerde degil miymis bebek 😱 eee nerde peki ben yattigim zaman sol tarafimda bir sertlik hissediyorum doktor da ordan bakiyor sanki