Tazeanne74 tüp bebek olunca haber hayal edilen gibi verilmiyor maalesef 🥹 transferimin 9.günüydü ilk denememizdi kafamızda milyon tane soru işareti var tabi bende hiç bir belirti yok gebeliğe dair, içimden bir ses olmadı diyor bir yanım oldu diyor. Doktor 10.gün gelin kan verin dedi ama dayanamadık 9.gün kafamızdaki soru işaretleriyle gittik hastaneye ben tabi eşime stresimi belli etmiyorum ama kafada kırk tilki dolanıyor 😄 kanı verdim 1 saat sonra çıkacak dediler. Eve gidiyoruz eşimle olmadıysa üzülmek yok bir daha deneriz zaten ilk denememizdi diye birbirimizi avutmaya çalışıyoruz. Dakikalar dakikayı kovalıyor sürekli hastanenin uygulamasına girip sonuç çıkmış mı diye bakıyorum yok sonuç bekleniyor yazıyor. Saate baktım en son tam 1 saat olmuş 13.47 hiç unutmuyorum. Sonuç çıkmış elim ayağım titriyor kalbim yerinden çıkacak. Eşime çıkmış diyemiyorum. Bir baktım beta 255 gözlerime inanamadım. Direkt eşime ben hamileyim diye bağırdım o an şokla nasıl yani falan dedi geldi sonuca baktı sarıldık ağlaştık hastaneden aradılar hemen hayırlı olsun dediler falan, eşim gitti şükür namazı kıldı hiç unutamayacağım bir andı bizim için 🥰🥰 şimdi minik mucizem 19 haftalık 🥰🧿