Abcdfghe anneolucam inşallah. Benim de bu kasık ağrım inşAllah gebeliktendir. Ilk defa böyle garip bi ağrı acı var. inşallah adetim gecikirde pozitifi görürüm. Allahtan ümit kesilmez 🤲
Bseldatgain anneolucam canım seni çok merak ediyorum test yapınca mutlaka paylaş bizimle inşallah hamile kalırız çok istiyoruz hayırlısıyla isteyen herkese bir bebişş versin 🩷
Hande4545 anneolucam geçen ay ayın ikisinde adet görmüştüm adet gibi ağrı çektim sonra kanamam oldu fakat kahve lekelenme gördüm sadece iki gün sürdü sürmedi test yaptım iki negatif iki pozitif gördüm
anneolucam Hande4545 hadi bakalım hayırlısı bizede dua et nasip olsun pozitifler canım sağlıcakla kucağına al sende
Bseldatgain zf_2707 testin markası ne canım var gibi aslında bende 5 gün daha beklicem silik çıktı benim ikinci çizgi ama benim kullandığım testte bazı insnlar yalancı pozitif görmüş adet olmama 5 gün var 5 gün daha bekleyip öyle tekrar edeceğim testi
Bseldatgain Seher_blk inşallah öyledir :) bu marka testte çoğu kişi yalancı pozitif görmüş 5 gün var adet olmama bakalım 5 gün daha bekleyeyim tekrar yapacağım testi korkuyorum çok istiyoruz eşimle bir bebeğimiz olsun inşallah isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder :)
anneolucam Bseldatgain canım burdayımmm beklemedeyimmm inşallah yarında adet olmazsam pozitif negatif sonuç ne olursa olsun sizle paylaşıcammmm🥺 bana şans dileyin dua edin
Busranurgns anneolucam benimde aynı belirtiler vardı 🥰 adetim 6 gün gecikmisti test yapamaya korkuyordum negatif çıkacak diye . Eşimin ısrarı üzerine dün test aldım ve yaptım pozitif çikti yani hamileyim. Rabbim insaAllah sana da nasip eder 🥰❤️
anneolucam Busranurgns benim henüz adetim gecikmedi canım o yüzden bekliyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin bugün veya yarın adetimi olmam lazım inşallah benimde bu ay içimde atan minik bir kalp vardır lüften dua et🥺🙏🏻🙏🏻
Bseldatgain anneolucam göğüs uçlarım acımaya başladı normal mi acaba ya ben neden böyle panik oldum nasıl beklicem test yenilemek için 5 günü
anneolucam Bseldatgain aynı sızlama banada geldi kenarlara kenarlara böyle uçları değilde yanlar sızlıyor gibi belimde zaten keskin bir ağrı mevcutt
anneolucam Dnzaly Allahım şu görüntüyü görmeyi banada nasip et inşallah🥺bugün çok gözyaşı dökerek dua ettim sizlerede ettim hamile kalanlarda bize etsin lütfen Allah bizlerede yaşatsın canım adetine kaç gün vardı test yaptın geciktinmii
Bseldatgain anneolucam ben testi yeniledim artı met yanlış oluyor denilince bugün eczacı da öyle dedi yanlış sonuç veriyor o test dedi başka test yaptım şimdi negatif 😭
Hande4545 anneolucam ah benim de sırtıma bıçak saplanır bi ağrı sol kasıgımda bi ağrı var testler iki pozitif iki negatif kan vericem pazartesi