anneolucam Kızlar benim aşırı şiddetli bir bel ağrım var normalde adet olacağım zaman kasıklarım ağrırdı belim ilk kez böylesine ağrıyor bakalım dayanıcam bugunu atlatınca yarın inşallah bir test yaparım olmayan bir belirti çünkü bel ağrısı sanki yarılacak😪😪
Greenworld anneolucam adet döneminden 1 yada 2 gün önce bel ağrım olurdu benim bazı aylar.tamam bu belirtim de var adet olcam derdim.kişiden kişiye değişiyor ya.önceden yoksa düşündürücü bişey evet.hayırlısı olsun inşallah güzel haberini alırız🤲🏻
Haticemre21 anneolucam az önce sağlık ocağına gittim kan sonucumu almak için gebelik yok dediler az önce yine idrar testi yaptım yine pozitif çıktı değerim 175 çıkmış
anneolucam ebru30 dün veya bugun olmam gerekiyor 1,5 gün gecikmiş sayılıyorum bununla beraber bel ağrım var sadece kasık ağrısı hissetmiyorum
Ahs34 Bende Sabah sağlık ocağında kan verdim bakalım yarın sabah sonuç çıkacak pek umudum yok ama hayırlısı olsun artık
anneolucam Ahs34 öyle deme canım elbet birgün olucak bende umutsuzum ama her o duyguya kapıldığımda dua ediyorum Rabbim elbet nasip edecek🥲
Mommywolf Hanımlar bende erken gebelik testi istedim Days comfort vermiş bana da eczacı Doğru çıkarır mı bilginiz var mı acaba? @anneolucam @ebru30 @Kastalia @Seher_blk @Elzeminval @Dnzaly
anneolucam Mommywolf hayır canım kullanmadım hiç hep kaset test yaptım 1-2 kerede erken gebelik testi
Elzeminval Mommywolf galiba ben onunla öğrendim ya 🥲 eşim eczacı çok iyi deyip onu getirmişti ve akşam 8 gibi yapmıştım çıkmıştı
Abcdfghe Benim de dün negatif çıktı. Yarın adet günü bakalım. Pozitif olma ihtimali var mı acaba yaa 😕
ebru30 anneolucam benimde bugun olmam lazımdı daha bisey yok. Regle 5 gün kala erken gebelik testinde negatif gördüm. pek umudum yok ama belki olur da diyorum bi yandan. ne zaman test yapacaksınız acaba ?
Greenworld Pharmgirl evet 4 gün geçti.testi yapsam ayrı dert yapmasam ayrı.negatif çıkar diye korkuyorum.zor duruyorum yapmamak için biraz daha geçsin diye bekliyorum.9 gün gecikmişliğim var çnkü temmuz ayında.bilemiyorum o yüzden bekleyeyim diyorum
Greenworld Pharmgirl 2 senedir negatif gördüm.ilaç kullandım klomen verdi doktorum bi kaç ay.3 ay önce rahim filmi çekildim.6 ay şans yüksekmiş.3 ay sonra olmazsa tüp bebeğe geçiş olucak.o yüzden endişeliyim her ay olmaması çok yıpratıyo.doğal yoldan olsun istiyorum ama nasip tabi herşey.bi bugün yapayım test olmadı.en azından sonucu öğrenince rahatlarım olmadıysa bile diğer aylar olur diyelim hayırlısı olsun.