basakc36 Kızlar sezaryen sonrası Depend kullandınız mı? Yedek olarak regli iken kullandığımız uzun pedlerden alayım mı? Siz neler kullandınız
myangelson basakc36 benim acil doğum olduğu için depend falan hiç yoktu hastaneden lohusa pedi verdiler onlar yeterli geldi. Taburcu olunca bende aldım hatta hepsi bitmeden normal uzun gece pedlerine geçtim
3_oglan_annesi basakc36 bn dikislerden dolayi canped mesena pedi aldim cok uzun surmez kanamaa bence normal pedlere gecerim
Gamzeli_03 basakc36 ebe bana ikinci gün hasta bezini çıkar normal bez çamaşır kullan dedi depend var dedim onu da önermem dikişler hava almıyor enfeksiyon kapıyor dedi gerçekten bant yanları yara oldu iki gün takmış olmama rağmen hemen çıkardım
Beyza0396 basakc36 gelse bile bele gelen yer okadar rahat ki hiç hissedilmiyo hatta üstüne iç çamaşır bile giymene gerek yok
tugcecagman basakc36 Bana hemsireler asla önermedi normal ped istediler dikiş yerin kapanmasın enfeksiyon olur dediler ben aldim ve hiç kullanmadim
myangelson basakc36 evet sezaryendi. İlk bir kaç gün birazcik fazlaydı ama sonra adet kanaması gibi devam etti benim mesela 2. Günü yoğun olur adetin o günkü gibi 1 hafta sonra falan iyice azaldı o zaman gece pedine geçmiştim zaten sonrasında iyice leke gibi gelmeye başladı
Melamial basakc36 ilk gün reglden fazla sonra peşinden gelen günlerde regl gibiydi. Ama rahat yatmak rahat hareket etmek için çok iyi. Reglken ped kaydı mı küloda geçti mi sıkıntısı bile sinir bozucuyken lohusayken hiç uğraşmam pedle😅 kenarlardan yırtıp atıyordum eşimde yenisini giydiriyordu.
Mrvsmt2502 basakc36 depend değil ama hasta bezi kullandım külot şeklinde olanlardan 1 hafta kadar hasta bezi kullandım sonra lohusa pedine geçtim ama normal pedde iş görürdü bence
littlemiddle Depend kullandım 10 gün falan, sonra uzun pedlere geçiş yaptım. Depend bende herhangi bir tahriş vs yapmadı, çok rahat etmiştim. Ben olsam bir paket depend ( zaten içinde 10 tane falan var ) bir paket de gece pedi alır, duruma göre karar veririm 😊🤝
Cosimaniehaus basakc36 hastanede depend kullandım çok rahat ettim. Eve geçince ped kullandım. Kanamam çok olmadı. Depend giy çıkar zor sadece. Birisi yardımcısı olacaksa rahat
Edailkemomm Bana doktorum önermemişti kullandırmadı boşa aldım ped koyuyordu mm ben sürekli değiştiriyordum sezeryanla oldu kızım
Sydaglsen basakc36 normal doğum sonrası depend külot+mesane pedi+gece pedi bitirdim yetmedi üstüne normal pedle devam ettim ben