Merhaba güzel anneler ve anne adayları🥹
Sonunda bende bu başlık altında duygularımı size aktarıyorum Şükürler olsun ❤️
Bebeğim ne zaman gelir diye artık stres yapmaya başlamıştım herşey normal ilerliyordu acaba sezaryene mi dönecek normal mi gelecek derkeeeen 39+2 de Sabah 4:40da suyum gelmeye başladı çeşmeden akarcasınaaaa şok oldum şaşırdım duygular şelale tabi🥰 duşa girdim hemen sancılarım daha başlamamıştı iç çamasırı yetiştiremedim en son hasta bezi taktım su hep akıyordu.. sonra 5 buçuk gibi sancılarım başladı şiddetlenmesini bekledim 10 dakika da bir olmaya başladı heyecan dorukta tabi😃 6:50de evden çıktık hastaneye 7:15de giriş yaptık muayene ettiler yatışımı verdiler 7cm açıklığım olduğunu söylediler… sancılar artık şiddetlendi dayanamayacağım ben dedim epidural istedim artık çok geç dediler korkutmak için yazmıyorum korkacak bişey değil dayanılıyor elbette 🥰 saat 10 buçuk oldu ıkınma hissim geldi bebeğim geliyor beni alın doğuma dedim çatala aldılar açıklık tam dediler bütün gücümü toplayıp ıkınmamı istediler.. ebe ve doktorun dediklerine uyunca herşey güzel ilerliyor ve o an geldi kafası çıktıı diye sevindi doktorum son birkere ıkın dedi ve bebeğim 10:40da kucağımdaydı Allahım korku endişe sevgi aklınıza gelecek bütün duyguları o an yaşadım .. suni sancı veya epiduralsiz normal bir doğum gerçekleştirdim Allahıma şükürler olsun oğluma sağlıcakla kavustum… kesi olmadı ama kendiliğinden oluşan bir kaç yırtık olmuş biraz dikişim oldu🥰 39+2 de evladıma kavustum 51cm 3700gr doğdu bebeğim… Benim hikayem böyle arkadaşlarımmmm Sakarya Medar hastanesi Aslıhan Kal Kaymaz doktorum… Sizleri seviyorum Rabbim bekleyen herkesi evladına bir an önce kavuştursun inşallah Evlat bekleyene de Rabbim bu duyguyu tattırsın inşallah