Minikklerinannesi5 Benim 2.hamileliğim. Hayırlısıyla kızıma Ocakta kavuşacağım. Bugün tam 25 haftalık olduk. Karnım çok sertleşiyor akşamları belime ağrı giriyor sizde durumlar nasıl 🥰❤️ Nasıl gidiyor bebişinizle aranız 🤗🥰 Hazırlıklara başladınız mı ☺️
Babyybabyyy Minikklerinannesi5 benimde 2.gebeliğim. 24 haftalık olduk,hayırlısıyla ocağına ortası doğum gözüküyor. Sırtım ağrıyor ve karnım çok acıkıyor ayrıca bulantım halâ devam ediyor 😒 bulantı olmasa iyi de bulantı halâ var. Sizde de devam ediyor mu acaba?
Birbebekikiyetiskin Minikklerinannesi5 23+5 teyiz hiç halim yok ne uykumdan tat alıyorum ne de yediğim şeylerden ilk gebeliğim henüz hiç bir şey almadım ne alacağımı da bilmiyorum Kafam çok karışık
dika Minikklerinannesi5 merhaba benim de Ocak sonu diyor doktorum 30 Ocak gibi bakalım nasip hazırlıklar annem sağolsun bebek çeyizi yaptı bende ufak tefek şeyler alıyorum hastane çıkışı aldım bu haftalarda e bebeke gidicegiz esimle uzun kollu zıbın alacam birde battaniye filan bakalım
Ahra Minikklerinannesi5 bende 24 haftalığım normalde 24 Ocak görünüyor hesaplamalara göre ama bir doktor iri bebek oyüzden Aralık sonuna bekliyorum dedi başka bir doktor onunla alakası yok dedi belli olmaz dedi kafam karıştı erken olur mu acaba
58Vildan Fena tekmeler atıyor 🫨 3. Gebeliğim 3 erkek anası olucam nasipse bir ortanca oğlum da oğlak burcu tam bal yanak inşallah onun gibi sevinli en büyük abisi gibi de akıllı olur 🙈🤣 ben daha gebelik düşünmediğim için evden herşeyi çıkarmıştım sil baştan alıcam herşeyini 30 haftalıkken toplu alırım yıkar ütüler hazırlanırım diye tahmin ediyorum
Minikklerinannesi5 58Vildan evet benim kız da fena tekmeliyor ilk çocuğum erkek ama erkekte böyle değildi 😄 Allahım huyunu suyunu gönlünüze göre versin🙏☺️ Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah 🙏🥰❤️
Minikklerinannesi5 Babyybabyyy benimde karnım çok acıkıyor midem yanıyor ama mide bulantım 14.-15. Haftalarda bitti. Mide bulantısı çok daha zor umarım sizinki de hemen biter 🙏🥰
esca344 Babyybabyyy ben de 23 oldum benim de devam ediyor maalesef 😑 ocak ortası on görüyor doktorum doğumu ikinci doğumum
Babyybabyyy Minikklerinannesi5 4 5 saat anca aç kalıyorum daha sonrası açlıktan bulantı oluyor. İnşallah açlıktan bulantım oluyordur yoksa diğer türlüsü çekilmiyor ya
Minikklerinannesi5 Birbebekikiyetiskin bende bir iki parça hastane çıkışı aldım ama çok almıcam gerek duyarsam almayı düşünüyorum battaniye aldım yani bu kesinlikle lazım olur dediğim şeyleri alıyorum. Yemek konusundaki sıkıntılarım geçti çok şükür ama yorgunluk olarak çok çabuk yoruluyorum ve 3.5 yaşında oğlum olduğu için istediğim an dinlenemiyorum. Tavsiyem her müsait olduğunda yat dinlen 🤗🥰
Minikklerinannesi5 Babyybabyyy tokken mide bulantısı daha zor 😞 Açken mide bulantısı oluyorsa az ama sık yemek yiyebilirsiniz midenizi rahatlatacak derecede mesela ☺️
Hcrndgn Benimde ikinci gebeliğim 26 haftalık olduk sezeryan olucagi için Aralık sonu gibi olur bir oğlum var geçen ay cinsiyette kız denildi hadi insaAllah ama acaip hareketli bazen bu kadar hareketli olması korkutuyor beni
Minikklerinannesi5 Hcrndgn benimde ilkim sezeryandı acaba 2. Doğumda sezeryan kaçıncı haftada oluyor bilginiz var mı ? Hareket etmese daha kötü hareket etmeyince endişeleniyoruz içiniz rahat olsun Şuan küçük oldukları için içerisi geniş diye rahat oluyorlar galiba son haftalarda yer daralınca az hareket ediyorlar ☺️
Figen1-2 Benimde 26 haftalık , kızım olacak inşallah , maşallah iyi tekmeliyor 😁 Kuyruk sokumu çok fena batıyor bazen oturup kalkamıyorum . Kalça ağrısı zorluyor maalesef.
Birbebekikiyetiskin Minikklerinannesi5 ay Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlısı ile kucağınıza almak nasip olur. Ben alışveriş yapmayı çok severim ama neden se şu anda birşey almaya korkuyorum napıcam bilmiyorum 😶
Brcuburci Minikklerinannesi5 kışlık ne almak lazım bu bebelere bende bir iki tane yenidoğan kiyafet aldım öyle kaldım sonra😂ay hiç bişey alamadım daha napcam bilmiyorum kararsızlık var😂
Hcrndgn Minikklerinannesi5 ben kendim doktora sorunca buda sezeryan olucak dedi sanırsam 38. Haftada olur ama degisedebilir 😊
Minikklerinannesi5 Ahra valla bilgim yok ama Ocak 24 diye gösteriyorsa aralık sonu olmaz diye tahmin ediyorum. Erken olur diyen doktor resmen 1 ay erken doğar demek istemiş bence irilikle erken doğmasının bir alakası yoktur ama dediğim gibi benim bu konuda bir bilgim yok isterseniz 1 tane daha farklı bir doktora görünün o ne diyecek bi bakın bakalım