3974 Hhh03 ben tüp bebekle hamile kaldım o yüzden ilk kese kontrolünde 2 kese birden göründü doktorum biri kaybolabilir demişti ama ikisi de devam etti. 🥰
Mucizeayla cigdemusta07 merhabalarrr aranızda en büyük benim sanırım😂 36+3 yarın kontrol var bakalım bebisler kilo almış mı. Kizlarim olacak nasipse kızları 3 lüyorum 😂
gzm_42 Mucizeayla merhabalar canım en son kaç kilodaydilar acaba aramızda tam 1 hafta var doğumum 11 gün sonra olacak 37 haftalıkken inşaallah 🥰🤲
Mucizeayla gzm_42 en son geçen hafta gittim biri 1900 biri 2400 çıkmıştı ama ondan önceki hafta gittim ikisi de 1900 Gr di çok değişiyor ya haftalık kiloları bazen ölçümlerde doğru çıkmıyor bence çünkü bir haftada birinin yarım kilo alması imkansız gibi bişey 😂
gzm_42 Mucizeayla artık onu doğunca görecez sağlıklı olsunlar ilk başta tabi ama ultrason illaki yanıltıyor bklm kaç kilo gelecek bebişlerimiz 😍😂😂
twinsmom__ cigdemusta07 çift yumurta kızlarımla 35+5 olması gerekirken biri 32 diğeri 33haftayla uyumlu 4gün sonra da doğuma gidiyorum hayırlısıyla Başından beri riskliydi yine olumsuzluklar var allah hepimizi ssğlıkla kavuştursun🤲
momandtwins 3974 merhaba bende ikizlere hamileyim çok şükür. 21. Haftamdayım bebek arabadı aldım. Lorelli fiorano aldım iki adet yanında birleştirme aparatıyla birlikte. Altındaki 1 yaş sonradı aparatı çıkıp sadece pusetle kullanılıyor travel sistem
h_h_momss momandtwins merhaba bu lorelli marka bebek arabasını kullandınız mı acaba memnun kaldınız mı
momandtwins 3974 ölçü olarak bilmiyorum ama ben çok beğenerek aldım, kapanınca valiz gibi çekçekli oluyor araştırabilirsiniz ☺️
gzm_42 cigdemusta07 ilk gebeliğimde 20 haftalıkken hissetmiştim bunlarda 15 haftalıkken hissettim canım siz kaç haftalıksiniz
cigdemusta07 gzm_42 22 +1 ama doktorum dedi 25 kadar hissedersin be çok hareketliler buna rağmen hissedemiyorum
cigdemusta07 Hhh03 bende tüp bebekle hamile kaldım kandan testinden anladım ikiz olduğunu ilk çünkü daha önce üçğzlerimi oldu ama 4 aylıkken kaybettim😔 bu üçüncü. Denemem çok şükür iyi gidiyo