melissannesi cigdemusta07 canım ikiz olduğunu ne zaman öğrendin ikisinde aynı andamı yoksa sonraki kontrollerdemi Ben 5+1 de gittim sanki bir kese daha var dedi dr heycandan ölüyorum haftaya tekrar gideceğim Kafam allak bullak🤭
YaseminTomar cigdemusta07 34+1 çift yumurta ikiz kızlarıma hamileyim bende kavuşmaya az kaldı normal doğum olacak umarım vaktinde gelirler 🥰
Hhh03 cigdemusta07 sağlıkla kucağnıza alın inşallah kaçıncı haftada ikiz olduğunu öğrendiniz acaba 🐣🐣
Hhh03 Canimoglumee sağlıkla kucağnıza alın inşallah 🤲🏻 kaçıncı haftada ikiz olduğunu öğrendiniz acaba
mer_vee cigdemusta07 joie almaya karar verdik biz çok hafif sürüşü çok güzel tek elle katlanıyor e bebebkte denemistik
ftetcdr cigdemusta07 kraft Kenya iki ayrı aldık birleştirme aparatını da ayrı satın aldık gerektiği zaman o şekilde birleştirmeyi düşünüyoruz 💞
mer_vee cigdemusta07 rica ederim ama kasımı bekleyin derim 10 bin normal fiyatı indirimle 6 bine düşüyor bende Kasım’da alacağım
Zehratrkc ftetcdr bendede kraft napoli var önceki bebeğimden birtane daha aynısından alıp birşestirme yapılabiliyormu bilgilendirirseniz sevinirim
twn_babymom 21 hafta çift yumurta ikizi kızlara hamileyim 😇 anne yanı beşiği olarak ne düşünüyorsunuz tek beşik mi iki beşik mi birde kıyafet alışverişi kaçıncı haftalarda yaptınız yada yapacaksınız
ftetcdr twn_babymom anne yanı 2 beşik aldım ama ilk etapta beraber uyuturum birbirlerini rahatsız etmeye başlayınca ayırırım diye düşündüm . Kıyafet alışverişine de 28 haftalık gibi başladım hep riskli bir gebelikti diye ama öncesinde birkaç parça almıştım 🌸
ftetcdr derler-anne benim iki bebeğimde de gelişim geriliği var birinde en son 3 hafta diğerinde 2 haftaydı ikizlerde sıkça karşılaşılan bir durum 🌸
cigdemusta07 derler-anne benimki 22 ve hatalarıyla uyumlu dedi doktorum merak etmeyin bir anda düzeliyor Allahını izniyle inşallah canım