Cansumdr Kosarer kasılmalar çok normal aslında bebekle birlikte bizde büyüyoruz 😳 ama devam ederse doktoruna bi danış
elifagace Cansumdr tatlı heyecanlar alışverişlerle geçiyo zaman daha dün öğrenmişim gibiydi ne ara 22 haftalık olduk yolu yarıladık😬
Cansumdr Öyle oluyo gerçekten ne çabuk geçiyo zaman sağ sağlim kucağımızı almayı nasip etsin allahım 😊
Hatice99 Cansumdr Olmaz olur mu😊son 111😍💞 Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin amin insallah🤲🙏
angelrosee Mirom peki vurup geçiyormu yoksa süreklimi benim bugün sol tarafımda Rahime yakın kasığıma bir sancı giriyo 2-3 sn sonra geçiyor kafama takıyorum bende
Bulut74 Cansumdr 136 gün var Doğuma, acaba ablasına benzer mi diye düşünüyorum 🤔🤲🙏 sağlıkla gelsinlerde🙏🤰👩👧👧
angelrosee Cansumdr süreklimi ağrı canım yoksa vurup geçiyormu benim kasıkla apış arası diyim orda 2-3 saniyelik bir ağrı vurup geçiyor
Bulut74 angelrosee normal o ağrı bebek büyüyor Rahime baskı yapıyor. Bende sürekli oluyor. Bi de temizlik yaparsam akşama kadar durmadan agrıyor.
Cansumdr angelrosee benim ilk ağrım 1 saat sürmüştü doğum yapıyorum sanmıştım ama şimdi saniye sürüyo o uzun olmasıda kasığım oğlum ters duruyo onyüzden miş
kubraaipekk angelrosee ben başladım valla görüp beğendiğimi alıyorum kardeşimde teyze olma heyecanıyla ne görürse alıyor yeğenine ☺️
Haticekale Bizim bebişle erkek. Geceleri uyuyamıyorum. Karnım ağzımdan çıkacak gibi oluyor nefesim daralıyor. Sizlerde var mı böylr şeyler. Bide bazen altıma kaçırıyorum 😂