eylulus Sancim var duzensiz gibi sabah ishal oldum simdi midem bulaniyor kussam kusarim kusmadim tutuyorum kendimi. Vajina ustunde agri var. Cocuk bi deli gibi hareket ediyor bir kasiliyor. Noluyor acaba 🥲🥲
Btlshnnn eylulus aynısı bana oldu peşinden grip oldum yeni zıkkım salgın böyle ama ishal çok olursan bulantın artarsa muayene ol canım
eylulus Btlshnnn valla metpamid verdi simdi sabah kontrolume gitcem sancim duzensiz zaten ama mide bulantim cok kotu
kuzeymom__ eylulus Ya biz seninle neden aynıyıız sabahda konuşmuştuk 😂 Kusmamak için zor tutuyorum kendimi akşam başladı bu da bide bebek beni delirtecek 1 saniye durmaz mısın canım yanıyor artık 🤦♀️
eylulus kuzeymom__ noldu bilmiyorum bi de bi sey yokken doktoru rahatsiz ettim diye tribe giriyorum ama cumadan beri hicbir sey yolunda gitmiyo gibi perisan oldum
kuzeymom__ eylulus Bende aynı şekilde. Sanki boşu boşuna evham yapıyorum sürekli doktora koşturuyorum gibi ama normal seyrinde de gitmiyor bişeyler. Az önce 1 saat boyunca 5-6 dk da bir kasılma yaşadım sancı hissetmiyorum yine anlamıyorum ya of
eylulus kuzeymom__ benim ishal sikayetim falan devam ediyo dunden doktor yatis dedi ama kayinvalidem kayinpederim falan vardi cok telaslilar stres oluyorum ben de oyle olunca doktora sabah gelcem yatis yapmasam dedim tamam dedi simdi normal randevuma gidiyorum bakalim
kuzeymom__ eylulus Yaa geçmiş olsun 🥺 Gitsem benide yatıracaklar o yüzden gitmiyorum. Umarım bir sorun yoktur 🙏