Merve32- Tomucuk12 ben de yaşıyorum Dr a sordum yanma ağrı yoksa sorun yok bebek baskı yaptığı için oluyor dedi 34 haftadayım ben de
SM5534 Tomucuk12 ben 20+4 deyim 3 gündür alt karın bölgemde baskı tuvaletim var gibi his guruldama seside geliyor arada ve böyle adet öncesi acı hafif sancı gibi oluyor ama çoğu kişi normal olduğunu söylüyor,sanki karnımın içi açıyor gibi inş hepimiz için hayırlısı olur ya
Hllozclk Ben bazen yaşıyorum sanırım bebiş çok aşağıda çişim var gibi gidiyorum geliyo da ama zorlamam gerekiyo bazen ama tabi az geliyo çok değil
SM5534 Tomucuk12 bende tedirgin oldum. Böyle olunca acı gibi baskı 3,4 gündür olunca dedim acaba sıkıntılımı diye,karnımın içinde acı gibi sanki ,sizde sıkıntı yapmayın bi doktorunuza sorun inş sorun yoktur
Merve32- Tomucuk12 o zaman Dr muza gidin idrar tahlili verin derim daha enfeksiyon varsa en azından ilaç başlar yüksek ise. Sıkıntı olmasın sonra aksatmayın
Tomucuk12 SM5534 yani ben de enfeksiyon var onun için tedaviye başladılar bir yandan da bebek baskı yapıyor diyorlar 2.03 gün önce hiç tuvalete çıkamıyordum sonda taktılar Bir gün iyi bir bir gün kötü bakalım nasıl yapacağız Allah sizin de yardımcınız olsun
SM5534 Tomucuk12 sağol canım geçmiş olsun sanada benim 15 gün önce tüm tahliller yapıldı hepsi temiz çıktı idrarda dahil ben tam 20. Haftaya girdim bu durum ozaman başladı karnımın içi böyle acıyo gibi baskı ve şişkinlikte var
SM5534 nergishanim korkmayın çoğu kişi normal olduğunu söylüyor vajinanın büyüdüğünü çocuk kendine yer açıyor deniliyor inş hakkımızda hayırlsıı olur
SM5534 Tomucuk12 Allahrazı olsun canım inş hepimiz için hayırlı şeyler olur ilk bebek öncesinde 3 tane düşüğüm var korkuyorum doktorumuda değiştiricem onada soramadım cuma günü detaylı ultrasyona giricem oyuzden bişeyde yapamadım şükür şiddetli ağrım yok ama acı gibi hafif sancı gibi oluyo geçiyo
Tomucuk12 Merve32- canım enfeksiyon da varmış onun için zaten antibiyotik de kullanıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun