Hka_hilal Eliif95 işte maden suyu iyi geldi ben de gaz diye düşündüm. İçince bi rahatladım. Şimdi bi de duş alacağım pamuk olur inşallah 😅
Eliif95 Hka_hilal bana oldu bebekte hareket etmedi o gun karnım taş gibiydi sıkı giyindim, sıcak tuttum, kefir , madensuyu içtim kayısı yedim biraz rahatlattı
Nurlena Hka_hilal ne uzuyor ne kısalıyor yattığım için mi acaba diyorum doktorum yatmanı önermiyoruz aktif kanama yokken diyor.ama dinlemiyorum.ağırlaştıkça bebek yatsam bile kısalır mı diye korkuyorum her gün bunu düşünüyorum
Ebbruc Nurlena rahim ağzı dinamik bişey dedi doktorum uzalır kısalır dedi önemli olan 25 mmnin altına düşmemesi
Nurlena Ebbruc benim de öyle dedi 28 32 mm arası çıkıyor öksürünce minimum 28 yani beni ne kadar ileri götürür merak ediyorum 21+2 olduk
Hka_hilal Nurlena düşünme gerçekten düşüncelerin gücü çok yüksek. Olumlu düşün bi sıkıntı olmaz allahın izniyle 💕🤲🏽
Ebbruc Nurlena onu sadece Allah bilir canım, ben 18+6 serklaj oldum 27 mmyle 24.haftada muayeneye gittim 33 mm çıktı rahim ağzı. Ben bide günlük işlerimi vs yapıyorum mecburen sürekli yatmıyorum yani ayaktayım
Hka_hilal Nurlena götürür götürür rahat ol benim dikişle hep 34’lerde yani çok aşırı düşük değil dinlen hareketlerini kısıtla kabız olma allahın izniyle götürür
Denizpak Hka_hilal hahaah aynen yana düşer orayı setlestirir hele bir de anı kalkış yap karnına bıçaklar saplanır ben o hatayı yaptım artık yavaş yavaş kalkıyorum 😁
Hka_hilal Denizpak ben hep dönerek önce ayaklarım sonra ellerimle destekleyip kalkıyorum yoksa bi kez dediğin oldu dönerken ani döndüm kasığım koptu zannettim 😂😂 sana ne sorcam sen göğüs ucuna krem sürme ye başladın mı ya da gümüş kapak takmaya
Nurlena Ebbruc benim hep yatış serklaj olmayınca ekstra korkuyorum çünkü yiyip yatıyorum hemen kaynanam bakıyor sağ olsun
Nurlena Hka_hilal kızlar iyi ki varsınız doktorlardan iyisiniz 😄içim rahatladııı ama bugünlük hergün bu konuşmayı yapmamız lazım😅
Denizpak Hka_hilal yok lansinoh aldım trendyoldan çok iyi dediler daha sürmedim doğuma 1 hafta kala sürmeyi düşünüyorum 🙄😘
Hka_hilal Denizpak benim arkadaşım doğuma 2 ay kala başla demişti. Aslında yavaştan başla bence yumuşatsın hazırlasın doğuma kadar.
emel16 Bende şeyi merak ediyorum kızlar şimdi baş aşağı döndükleri zaman bir kançöknck haftada dönüyorlar iki baş aşağıda olunca rahme daha çok baskı yapmayacaklar mı sonuçta kilo da almış olacaklar yer çekimi etkisiyle inmeyecekler mi acaba
Hka_hilal emel16 bildiğim kadarıyla yani doktorlardan dinlediğim 28. hafta sonrası dönebiliyorlarmış. Ama baskı oluyormuş da inme olmuyor öyle duruyor 🥹 benim geçen gittiğimde baş aşağıydı. Ayakları da kafanının yanındaydı. Değişedebiliyor bu arada tekrar dönebiliyormuş.
Eliif95 Hka_hilal @Denizpak göğüs ucu uyarılması doğumu tetikleyen bir şey çok düşük ihtimal ama yaparken dikkatli olalım mutlaka.
Denizpak Hka_hilal çevremde akıl veren yook ki ben de doğuma az kala sürerim diye düşünmüştüm neyse başlayım o zaman teşekkür ederim 😘
Ebbruc Denizpak başla başla genelde 34te falan başlanıyo ama bizim ne olacağımız belli değil şimdiden sür ama dikkatli sür uçlarını uyarmadan kuzum
Hka_hilal Eliif95 ben de şimdi kefir içtim maden suyu içtim duş aldım şimdi üstümü iyice örteceğim bi tane de kayısı yerim rahatlatır beni de. Ama bende bebek hareket ediyor çok şükür ama hareketleri acıtıyor 😅
Ebbruc Nurlena olsun canım, yatarakta ilerletenler var hamileliğini 37-38lere. Önemli olan stres yapmaman ve kendine dikkat etmen