Hka_hilal Ebbruc görünüyor görünüyor doğru söylüyorsun. Bana da karından bakarken bak dikiş başlama bitiş yeri şurası diyor. Parlıyor.
Serap09 Hka_hilal kaçıncı gün gösterdi doktorum üniversitede prof ameliyati devlet karşılıyor prof olduğu için vezneden 1.600 TL ödeyip muayene olucam onda takipçi olucam ve dikiş göstermek yada bakmak için erkense az daha mı bekliyim
Gulsumzmn Meraba kızlar benim de 3 düşük öyküm var ikisi ileri hafta şimdi tekrar hamileyim 17+4 deyim dünden önceki gün serklaj yapıldı serviks kısaldığı için beni de dualarınızda unutmayın
Meresss Merhaba bişey sormak istedim iki yıl önce serklaj oldum şimdi tekrar gebeyim 2 hafta önce serklaj oldum 11. Haftamda o zamandan beri belimde şiddetli bi ağrı var alaksı varmıdır daha öncekinde böle olmadım
Denizpak Hka_hilal yanlızlik zor kalabalık olunca insanın kafası dağılıyor iyi geliyor tek başına kalınca çok düşünüyoruz kuruyoruz ondan kendimize de psikolojik zarar veriyoruz bı nevi valla
Hka_hilal Denizpak gerçekten öyle eşimle ben evde depresyona girdi o da ben de. O benim ihtiyaçlarımı gideriyor. Yanımda bilgisayarından çalışıyor. Ama ev çok sessiz. İnsan konuşunca biraz rahatlıyor.
Denizpak Ebbruc sen neleri asmissin ilçede oturup son 2 ayı beklemek seni hiç zorlanmaz valla az parka çıkınca bile insana iyi geliyor dolanır dönersin biraz çok bunalınca 💐
Ebbruc Denizpak yok yok evimin içinde mutluyum ben, ev işi yapıyorum ufak ufak oğluma hırka örüyorum falan iyi geliyo şimdilik 🥰
Denizpak Hka_hilal olsun bizler varız dertlesiyoruz burda yardımcı oluyoruz birbirimize öyle zaman geçiyor çok şükür bak zaman hızlı geçiyor 😘
Serap09 Ebbruc hiç kanamam olmadı minik minik sari akıntım var antibiyotik veriyorlar bna idrarda sıkıntı yok ama çözemedim serklaj haftam 19 olması korkutucu mu
Ebbruc Serap09 enfeksiyon vs vardır o zaman ondan yatış veriyo olabilirler , içini ferah tut hastanedesin zaten kötü bişey olsaydı müdahale ederlerdi söylerlerdi . Bende 18+6 da oldum , senin doktorun temkinli yaklaşıyo olabilir
Hka_hilal Serap09 yani onu öylesine gösterdi. İlla göstermek durumunda değil. Rahim ağzı ölçerken bak bunlar da dikişlerin dedi. Doktorun ne diyorsa onu yap yat diyorsa yat bu bizim değil onun kararı keyfe tutmaz bi bildiği vardır. Sen ona bırak o bilir rahat ol.
Serap09 Ebbruc üniversite hastanesinde prof ameliyat etti Beni muayenesi ücretli ama tabii dikisi göstermek için erken mi
Hka_hilal Meresss bana endol vermişti o ağrıları baya hafifletti. Bir de günde 3 kere magnezyum içiyordum o da rahatlattı. Hatta fizik tedavi doktoruna gönderdi belime kinezyo bantla bantlama yaptılar rahatlamıştım. Sonra da olmadı ara ara oluyor. Böbreklerim ağrısı bazen vuruyor.
Serap09 Ebbruc rauf melekoğlu ismi ama enfeksiyon yok dedi bna hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alalım kucaklarimiza
Nurlena Tomucuk12 sorcam bakalım magnezyum yeterli gelmiyor aynı etki değilse onu versin önceki gebeliğimde sancıyla kaybettim bebeğimi riske atamam
Tomucuk12 ipekceylin canım benim Allah’ım yardımcın olsun Allah içine ferahlık versin o melek görmesen ne olur ki melek hayal et onu Rabbim seni en güzel şekilde mükafatlandırsın