Ebbruc emel16 ben sitesinden aldım canım, var evet içinde yatağı da çok ince iş yapmaz diye yataş aldım. Bide sitesiyle trendyol fiyatları da sanki farklı oluyodu
Ebbruc Hka_hilal vallahi iyi ki varlar 😂 önceki hamileliğimde neler yaşadığımı bildiği için bide bu sefer hayatta taviz vermez 😂
Denizpak Eylul41 Ahmet cantug beye gidiyorum ben bilirim o duyguyu bende 23 haftalık ölü doğum yaptım çok zor ama ben geldim 31 e sende geleceksin içini ferah tut ❤️
Hka_hilal Ebbruc 25 doldu artık 26’dan gün alıyorsun çok şükür daha nice nice haftalar gör inşallah 🥰🥰
Ebbruc Denizpak aminnn amin inşallah ❤️ oyy kaldı 5 gün şu 5 günü de atlatayım sağlıkla da şu kafadan bi çıkayım artık ya 🥲
Ebbruc Hka_hilal ayyy evet 26dan gün alıyoruz . 6. ayımız bitcek 5 gün sonra 🥲 Allahım güzel günlerini de görmeyi nasip etsin inşallah hepimize 🙏🏻❤️
Denizpak Ebbruc o psikolojiden çıkıyorsun daha ne 5 günler geçecek benim 23 hiç geçmedi dedim üstüne 2 ay geçti içini Ferah tut bu çocukta herşey güzel olacak ❤️
Ebbruc emel16 25+5 te 6.ay bitiyo 7ye gidiyoruz 🥰 yani yarın senin 6.ayın bitiyo . 180 günlük olacak 30a bölerek hesaplıyosun zaten tam 6 ay bitmiş oluyor
emel16 Ebbruc evet gideceğiz inşAllah Allahın izniyle hiç meraklanma, yarın da kontrolüm var çok heyecanlıyım ilk kez3 hafta sonra gideceğim özledim yaa :)
Ebbruc emel16 ben 28de gitcem bidaha artık 🥲 nasıl sabretcem bakalım , şükür ki hareketlerini hissediyoruz ya yoksa ben habire giderdim ki öncekinde sürekli gidiyodum bi bahaneyle 😂😂
emel16 Ebbruc aynennnn:) ben hatta şimdiden yarın gidince kaç hafta sonra gel der diye düşünüyorum:) bir sonraki randevuyu iple çeker vaziyetteyim vallahi temiz deliriyorum galiba 😂😂😂
Ebbruc Denizpak geçecek inşallahh canımm 🙏🏻🥰 sonra doğduktan sonraki aylarını, yaşlarını saycaz inşallah