Hka_hilal aşkım bana da kimse bişey almıyo boşver , annem sağolsun ne atarsam nasıl diye hemen alalım diyo. Ben işten çıktım mecburen çünkü, kendimde öyle her istediğimi alamıyorum şuanki durumumda.
Kuzenim doğum yaptı eylülün 10unda sezeryan oldu ve 3.doğumuydu. Ve 10 eylülde ben oğlumu kaybetmiştim geçen sene bunu biliyodu ama unutmuş güya doktor gün verirken. Kuzenim diyorum ama kardeşim dediğim biri ve önceki 2 çocuğunun her anını az çok bilirim , her doğum günlerinde hediyeler alıp gönderdim kendi öz kardeşinden daha fazlasını yaptım hatta öyle diyim. Sonuncusunda da park yatak aldım, battaniye falan yaptım ellerimle hırka yaptım vs . Hediye bile beklemiyodum inan istemiyorum da zaten ama oğlumu kaybettiğim günde doğum yapması çok zoruma gitti, bi gün öncesine ya da sonrasına gün alabilirdi değiştirebilirdi onu bile yapmadı. Sonra bi ara yeğenime altın takcam falan dedi gerek yok kendi çocuklarının ihtiyacını al dedim konuyu uzatmadım bile hiç. Ama hala unutamıyorum bunu ve ben o günkü acıma rağmen sordum, aradım onu doğum yaptı diye