000_gulay Kızlar bu su böyle durduk yere akıyor dimi fark etmeden şuan biraz fazla bi şekilde su akıntısı oldu resmen su yani pantolonumdan dışarı geçecek kadar suyum mu geliyor yoksa başka birşey mi lütfen yardımcı olun
Nznks 000_gulay bende şuan 20+1 pazara gittim geldim terlemiştim ve iç çamaşırımda ıslaktı ona yordum bu durumu siz normal evde otururken böyle olduysa dr git hemen hiç bekleme canım
Bebisko01- 000_gulay bazen terleme ile karışabiliyor bunun en iyi ayrım yöntemi amniosure testi yapılması Ve ultrasonda suya bakmaktır. Bu sebeple eger abondan bir su gelmesi varsa hastaneye gidiniz
000_gulay Nznks iş yerindeydim oturduğum yerde birden oldu ayağa kalkana kadar fark etmemiştim eşimi bekliyorum o gelince hemen doktora gidicez tek balıma korkarım
KurabiyeninAnnesi123 000_gulay acile git kuzum test yapiyorlar bugun bana da yapicaklardi erteledik benmde cok az sızıyor gbi seninki benmkinden çokmuş acile git hemen
000_gulay KurabiyeninAnnesi123 çok şaşkınım hiç birşey aktığını hissetmedim ama bi kalktım pantolonum baya ıslanmış
Nznks 000_gulay canım sakin ol ve dua et rabbimin izni ile inşallah altına kaçırmışsındır bebeğin suyu değildir
Ayaz_Aybars_mom 000_gulay 2 gundur surekli bnmde pijamam islak vcde duruyorum damlama vs yok ama surekli islak akinti nedir biliyorum bu kdr cok olmasi bnde anlam veremedim ani suyun gelmesi dha once basima geldi ilk gebelikte ama birden bosalmisti bu siziyormu noluyor acaba kontrolume dha var 19.haftama giricem bnde bak korktum suan 😔
Gunesim25 Enfeksiyon mantar gibi bisey olabilir o yüzden akintiniz artmıştır. Umarım her şey yolundadir
Solmaz-Papatya 000_gulay doktora git lütfen acil benimde bebeğim 20 haftalıkken suyu geldi kaybettim sen yetiş ihmal etme
Damyavuz 000_gulay geçmiş olsun, benim de bir ara öyle olmuştu. Şiddetli idrar yolu enfeksiyonu çıktı pantolonuma kadar ıslanmıştı akıntı çamaşırda kalmıştı ama. Test yapıldı suyu değildi çok şükür.
Gamze_gamze 000_gulay bende de geçenlerde oldu canım meğer farketmeden idrarımı yapmışım doktora git mutlaka bilemezsin yine de