Reshaa Kızlar 38 4 hafta hamileyim dünden beri sağ bacağımı bastıkça belimin sağında felaket ağrı oluyor bi yere tutunmadan yürüyemiyoeum bunun hamilelik le alakası var mı yoksa ben belimi mi incittm acaba
Seymafatihakbulut Reshaa aynı durum bendede var 1 haftadır.38 haftalığım ve sonhaftalarda olurmuş yürümekte çok zorlanıyorum
Deletedmom00251 Reshaa genellikle alakalı kalçada takılma oluyo benimde oluyo malesef Rabbim hepimize şifalar versin sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olsun😊
Seymafatihakbulut Reshaa doktorum pilates topu önerdi 1-2hareket yapıyorum dikkatli bir şekilde iyi geldi gibi doktorunuza danışıp sizde yapabilirsiniz👍🏻😊
Reshaa Seymafatihakbulut sizin ne zamandır var benim dün başladı eşimle şakalaştık biraz da acaba o yüzden incittim mi ki dedim
Reshaa Sedalii vajinamda batma oluyor o yüzden de dün eşimle şakalaştık biraz acaba o sıra incittim mi ki dedim hiç böyle olmamıstı yürüyemiyorum bile
Alyaveannesi Reshaa ayni sorun bendede var bendede sol bacagimin uzerine basamiyorum topalliyorum resmen 😒ayaga kalktigim anda basliyo agri
Seymafatihakbulut 1 haftadır bu durumdayım etrafımdaki tecrubeli annelere danıştım ayrıca kendi annemdede bana hamileyken çok olmuş topallıyormuş ağrıdan siz doktorunuza yinede danışın isterseniz ama genelde normal diyorlar😌
Mrvkzlkya Reshaa o ağrı bende ortalama 1 aydır var ama bu ara daha çoğaldı 37 haftalığım bende son aylarda olurmus
Seymafatihakbulut Reshaa tam 38 haftalık olduk☺️Normal doğum istiyorum ama gidişata bakıcaz muayeneden sonra belli olur heralde siz muayene oldunuz mu?