Kızlar bugün itibariyle 7+3 ’uz 🤗
Daha çok minnakız yani
Fakat ben yapım gereği çok endişeli evhamlı biriyim . Birazda hayatımda herşey ters gitti çok uzun bir süre . Bu hamilelik benim için karda açan çiçek gibi oldu açıkçası . Ummadığım anda plansız bir şekilde hayatımın en zor dönemlerinde bana bir sevinç heyecan oldu . İçimde susmayan bi vesvese var , hiç bir mutluluğunun tamamlanamayacagina dair . Herşey gibi buda yarım kalırsa diye ..
Uzatıp sizide sıkmak istemiyorum uzun lafın kısası ara kontrolümu yüreğim ağzımda bekliyorum mesela . Acaba herşey yolunda mı , acaba kalbi hala atıyor mu , sağlıklı ilerliyor mu diye . Birde şöyle bir durum var ben kendim hayatımda ağzıma sigara sürmedim , fakat şuan çalıştığım kurumda içeride sigaralar purolar , e-sigaralar havalarda uçuşuyor . Hamile olduğumu söylememe uyarma rağmen bişey değişmedi çünkü en başta patronumuz bunu serbest kılan maalesef. Şuanda calismak durumundayım en azından birkaç ay daha . Cam açarak, kapı açarak o duman altı ortamı bir nebzede olsa hafifletmeye çalışıyorum ama ne kadar olursa tabi.. sık sık kapı önüne çıkıp nefesler almaya çalışıyorum bebisime birşey olmasın diye ama ister istemez korkuyorum .
Benim gibi kaygılı anne adayları var mı , bikac kelam etsek