blackpearlpnr Merhaba kızlar🙋🏻♀️ 33 haftalık hamileyim ve ara ara kasılmalarım oluyordu ama şu son 3 gündür karnım acayip sert ve hiçbir şekilde yumuşamıyor😕 sizce neden?
Mrvnrtprak blackpearlpnr aynen ya. 33 e gircez biz de. Azcık bişy yürüyeyim taş gibi oluyo, toplanıyo. Yalancı sancılar başlar bu zamanlar demişti doktorum.
Elfsr12 blackpearlpnr Bende 30 haftalığım 20 haftadan beri aynı sıkıntı bir kaç gündür ayaklarımın altına çok kaynatılmamış suyla geçiriyorum çareyi öyle buldum be kadar doğru bilmiyorum da 🤷🏻♀️
Kamelya blackpearlpnr 34 haftalığım bende sabahtan beri benimde bebeğim kasılıp sertleşip duruyor karnımda sonra yumuşuyor falan bende post açmayı düşünüyordum bu konuda yalancı sancımı oluyo bu ne oluyor
cimennbayann blackpearlpnr merhaba o kasılmalar normal endise etmeyin 😊 artik bebeginiz büyüdü tekme attigi gibi kasilir karnıniz cok sert olur cok rahatsiz edici bir durum gerçekten bilirim hayirli doğumlarınız olsun insallah💕
Bvyagz Üşümüş olabilirsin bebisler usumeyi sevmiyor benim de öyle oluyor sıcak tut karnını ayağını 😊bizde 31+5
blackpearlpnr Bvyagz ☺️ Öyle mi,bilmiyordum tamam dikkat edicem tşk ederim.. Sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah🤲🏼
blackpearlpnr Mrvnrtprak Aynen benim de öyle.. Taş gibi resmen 😕 Sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah🤲🏼
Ebrufarid blackpearlpnr benim de oluyor sertlesmeler bende ovuyorum demiştim doktora rqhatladigimi söyledim ama sakın ovma rahimi harekete gecirir erken doğuma sebeb olur dedi
blackpearlpnr Elfsr12 İyi geldi mi peki? Ben ovuyorum,yürüyüş ve hafif hareketler yapıyorum ama yok geçmiyor🤷🏻♀️
Elfsr12 blackpearlpnr İyi geldi ecz çalışan arkadaşlarım göbeğine koyma ayak altına koy dedi 2 gündür uyku uyur oldum sağa sola dönemiyordum ağrı acıdan bana çok iyi geldi deneyin bakalım iyi gelecek mi🙏🏻
ElifAbr blackpearlpnr ben de hep böyleyim canım doktoruma bahsettim bu anlattığın durumla dogum olmasi gerekir diyor anlam veremedim. Günde 10dan fazla bebek sertlesiyor toplaşıyor bir tarafa ve karnım acıyor içimi cekiyor sanki bebek bilmiyorum 🤷🏻♀️